خواص باورنکردنی آلوخشک؛ از حفظ دیواره سرخرگ تا جلوگیری از تحلیل استخوان
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، استفاده روزانه از میوهها میتواند برای بدن معجزهآسا باشد. در ادامه به اثرات شگفتانگیز یکی از میوههای خوشمزه به نام آلوخشک اشاره میشود. بافت این میوه بسیار نرم و لذتبخش است و طعم شیرین آن باعث میشود تا افراد با رضایت کامل از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنند. علاوهبر طعم عالی، این میوه فواید بسیاری برای بدن دارد.
آلوخشک میتواند در تسکین بیماری یبوست نقش بسیار موثری داشته باشد. قابل حملبودن این میوه از دیگر مزیتهای آن محسوب میشود. این میوه حاوی مواد مغذی بسیار مهمی است؛ بنابراین برای سلامت انسان بسیار مفید است.
دانشمندان مطالعات بسیاری درباره این میوه لذیذ در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام دادهاند. مصرف روزانه آلوخشک از تحلیل استخوان لگن جلوگیری میکند و از خطر شکستن استخوان نیز محافظت میکند.
آلوخشک حاوی مواد مغذی از جمله ویتامین «k»، منیزیم، کلسیم و «بور» است که برای سلامت استخوان بسیار مفید است. بور یک ماده معدنی کمیاب است که بهطور طبیعی در بسیاری از میوهها و حبوبات میتوان دریافت کرد. همچنین حاوی «ترکیبات فنلی» هستند که منجر به تشکیل استخوان میشود.
مصرف ۵ الی ۶ آلوخشک در روز منجر به کاهش التهاب، افزایش «کلسترول خوب» (HDL) و فعالیت آنتیاکسیدان میشود و در نهایت برای سلامت قلب مفید است، زیرا فیبر محلول در آلو از ضخیمشدن دیوارههای سرخرگ جلوگیری میکند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/