آنتیاکسیدان «گلوتاتیون» در قارچ از پیری مغز و قلب جلوگیری میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، غذاهای خوشمزه زیادی وجود دارد که افراد می توانند با قارچ درست کنند. قارچها مواد مغذی مانند ویتامین «D» و ریزمغذیهایی را که بدن بهندرت دریافت میکند را بدون افزایش کالری، چربی یا سدیم به بدن انسان میرساند.
افراد این روزها امکان دارد کلمه «آداپتوژن» را درباره قارچ بشنوند، که یکی از ادعاهای بزرگ برای پودرها، چای، قهوه و اکسیرهای جدید مبتنیبر قارچ است. به طور خلاصه، انواع خاصی از قارچها ممکن است به بدن افراد کمک کند تا با استرس سازگاری بهتری پیدا کنند و تعادل یا هموستاز بیشتری ایجاد کند.
بر اساس مطالعهای که توسط محققان انجام شده است، افرادی که قارچهایی مانند «دکمه سفید»، «شیتاکه» و «پورتوبلو» مصرف میکنند، نسبت به دیگران کمتر دچار افسردگی میشوند. این تحقیق از دادههای نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ استفاده کرده و همچنین ۲۴۶ هزار و ۹۹ شرکتکننده را در این مطالعات ارزیابی کرده است.
افسردگی با استفاده از پرسشنامه سلامت بیمار اندازهگیری شد. از تمام شرکتکنندگان، ۵.۹ درصد افسردگی داشتند و ۵.۲ درصد قارچ مصرف میکردند که به طور کلی، در میان افرادی که قارچ مصرف میکردند در مقایسه با کسانی که کمتر مصرف میکردند، احتمال ابتلا به افسردگی کمتر بود. قارچها به سرعت پخته میشوند، افراد حجم مواد غذایی را در وعدههای غذاییاشان با حداقل کالری میتوانند افزایش دهند.
قارچ مقدار زیادی فیبر، ویتامین «B»، که برای سطح انرژی عالی هستند، سلنیوم و مس که برای سلامت قلب و سلامت بدن مفید هستند. در واقع قارچها سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان هستند. دو مورد از این آنتیاکسیدانها شامل «ارگوتیونئین» و «گلوتاتیون» است. گلوتاتیون میتواند از پیری در داخل بدن مانند مغز و قلب افراد و همچنین در خارج بدن مانند چین و چروکهای پوست جلوگیری کند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/