دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 فروردين 1401 - 09:27
قاسمی پیربلوطی:

زیرساخت‌های فناوری و اشتغال‌ برای دانشجویان مهیا شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس عنوان کرد: دانشگاه باید در عرصه فناوری، نوآوری و اشتغال‌زایی زیرساخت‌های لازم را برای دانشجویان مهیا کند.
کد خبر : 653108
دانشگاه آزاد شهرقدس



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرقدس، نشست مقدماتی امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران و رونمایی از کتاب جاودانه‌های تاریخ (فرماندهان شهید) در روز سوم خرداد مصادف با فتح خرمشهر قهرمان با حضور عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد، صفادشت و دانشکده مهارتی اندیشه، سیدسعید حسینی مدیرکل حراست، ابوذر هاشمی مسئول ستاد شاهد و ایثارگر، علی قنبری مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، شاهین عسگریان معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران و طاهره تبیریی رئیس اداره اسناد، انتشارات و هنری اداره‌کل بنیاد شهید استان تهران در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان با خانواده شهیده ولی‌پور




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در این نشست گفت: با توجه به شعار سال ۱۴۰۱ «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» دانشگاه باید در عرصه فناوری، نوآوری و اشتغال‌زایی زیرساخت‌های لازم را برای دانشجویان به‌خصوص جمعیت دانشجویان جامعه هدف شاهد و ایثارگران مهیا کند تا دانشجویان علاوه بر دانش با مهارت برای رسیدن به شغل موردنظرشان تصمیم‌گیری کنند.


قاسمی پیربلوطی اضافه کرد: با توجه به اطلاعات از شهدا (وصیت‌نامه، فیلم، عکس و .‌..) می‌توان با یک برنامه‌ریزی از منابع موجود برای آشنایی بیشتر دانشجویان استفاده کرد و یکی از مباحث تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی است که بستر را برای فرهنگ ایثار و شهادت بین دانشجویان ترویج می‌کند.


معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران هم در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: داد و ستدهای اطلاعاتی بین دو مجموعه بنیاد شهید و دانشگاه می‌تواند زمینه ارتباط مؤثرتری بین جوانان و دوران دفاع مقدس ایجاد کند و این موضوع با ارتباط بنیاد و دانشگاه میسر می‌شود.


عسگریان توضیح داد: انجام فعالیت‌های فرهنگی در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت موضوعی است که باید توسط مجموعه‌ها و سازمان‌ها انجام شود و ایثارگران به‌عنوان مرجعیت و الگو از طریق ساخت فیلم و سریال به جامعه معرفی شوند.


وی متذکر شد: ایثار اجتماعی برگرفته از ایثار آزادگان، جانبازان و شهدای دوران دفاع مقدس را می‌توان با زبان هنر به دانشجویان آموخت به‌عنوان مثال وصیت‌نامه شهدا که همیشه به صورت مکتوب ارائه می‌شود، باید به صورت فتوکلیپ تهیه شود تا کتاب‌های فاخری که در حوزه ایثار و شهادت چاپ شده است را به صورت کتاب گویا در اختیار دانشجویان قرار دهیم.


معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران مطرح کرد: یکی از شاخص‌ترین نکات انقلاب اسلامی آن است که با دست خالی برابر دشمنان بایستیم و حفظ کرامت افرادی که در مسیر این ایستادگی فداکاری و جانفشانی کرده‌اند، بسیار مهم است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب