دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی: برخی از دلواپسان با نتانیاهو هم‌زبان شده‌اند/ هرچه دلشان می‌خواهد از تریبون مجلس می‌گویند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با انتقاد از کارشکنی‌هایی که از تریبون مجلس علیه تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای صورت می‌گیرد، گفت: در شرایطی که ما با فشار بین‌المللی مواجهیم، متأسفانه فشار داخلی بیش از فشار خارجی‌هاست.
کد خبر : ۶۵۳۰

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، پیش از ظهر امروز در همایش ملی توسعه پایدار و متوازن منطقه‌ای، از کارشکنی‌ها با تیم‌ مذاکره‌کننده هسته‌ای از تریبون مجلس، انتقاد کرد.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این همایش که در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار شد، با انتقاد از برخی اظهارات دلواپسان که از تریبون مجلس شورای اسلامی علیه مذاکرات هسته‌ای مطرح می‌شود، اظهار کرد: ‌در حال حاضر به همدلی ملت نیاز داریم که متأسفانه این همدلی یک مقدار آسیب دیده است.


عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اکنون مهمترین پروژه دولت در جریان است که می‌خواهد مشکلات خارجی را حل کند. تیم مذاکره‌کننده کشورمان که مورد حمایت رهبری است، بارها تکرار کرده‌اند که ما داریم با برنامه رهبری کارمان را پیش می‌بریم؛ اما در این شرایط سخت، برخی از دلواپسان همزبان با نتانیاهو شده‌اند.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: می‌بیینم که در آن سو، نتانیاهو سفر کرده و اوباما را به افشاگری تهدید می‌کند، از این سو هم دلواپسان می‌گویند ما اسرار را می‌گوییم.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه «تیم مذاکره‌کننده واقعا دارند زحمت می‌کشند و با کشورهای غربی مذاکره می‌کنند»، خاطرنشان کرد: طرف مذاکرات شیطان هستند، انسان‌های ساده‌ای نیستند و در موضوع مذاکره هم زبردست‌اند؛ اما مذاکره‌کنندگان تلاش می‌کنند تا مذاکرات به نتیجه برسد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی افزود: با وجود این تلاش و زحمت، زمانی که مذاکره‌کنندگان ما از مذاکرات سخت و پیچیده بازمی‌گردند، به جای آنکه به استقبال آنها بروند، دلواپسان در فرودگاه حرف‌هایی می‌زنند که نباید بگویند.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه «با این شکل کار پیش نمی‌رود»،‌ گفت: الان به گونه‌ای شده که تریبون مجلس باز است و برخی نمایندگان هرچه می‌خواهند از آن تریبون می‌گویند و میلیون‌ها نفر از مردم که بندگان خدا اطلاعاتی ندارند، این حرف‌ها را باور می‌کنند. این حرف‌ها مزاحم کار است.


رئیس دولت‌های سازندگی با اشاره به دوران بعد از جنگ اظهار کرد: ما بعد از جنگ این موارد را نداشتیم؛ البته گاهی انتقادهایی در آن دوره مجلس مطرح می‌شد اما کارشکنی نبود و انتقاد سازنده بود.


هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه «اختلافات سیاسی قطعا باید مطرح شود»،‌ در عین حال گفت: متأسفانه مسائلی که در این دوره مطرح می‌شود کارشکنی است. در شرایطی که ما با فشار بین‌المللی مواجهیم، متأسفانه فشار داخلی بیش از فشار خارجی‌هاست.








این دلواپسان کسانی که انقلاب کردند، نیستند. اینها در زمره ملتی نیستند که انقلاب کردند و جنگیدند. آدم‌هایی هستند که خیلی آسان جایی گیرشان آمده و تریبونی پیدا کرده‌اند و از آن هرچه می‌خواهند می‌گویند. من فکر می‌کنم که در حال حاضر یکی از مشکلات دولت همین آدم‌ها هستند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این دلواپسان کسانی که انقلاب کردند، نیستند. اینها در زمره ملتی نیستند که انقلاب کردند و جنگیدند. آدم‌هایی هستند که خیلی آسان جایی گیرشان آمده و تریبونی پیدا کرده‌اند و از آن هرچه می‌خواهند می‌گویند. من فکر می‌کنم که در حال حاضر یکی از مشکلات دولت همین آدم‌ها هستند.


رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: البته کسی نمی‌گوید که حرف این افراد ضایع بشود؛ اما اگر حرف منطقی دارند، می‌توانند بزنند و باید هم بزنند و جوابشان را بگیرند. این فضا، فضای انتقاد سازنده نیست. فضای تخریب، هیچ وقت سازنده نیست. ضرر اینگونه انتقادها به عموم جامعه می‌رسد.


وی یادآور شد: ما دیدیم و می‌بینیم که همین افراد در مقابل چه فسادهایی از چه جایگاه‌هایی سکوت کرده بودند؛ اما اکنون در برابر این اقداماتی که برای حفظ منافع کشور انجام می‌شود و برای ارتباط جهانی است، مخالفت می‌کنند.


دولت قبل اعتقادی به برنامه توسعه نداشت و آن را عملی نکرد


به گزارش خبرنگار آنا، آیت الله هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر لزوم اجرای توسعه متوازن در کشور، اظهار کرد: موضوع توسعه و توازن منطقه‌ای قبل‌تر در دولت سازندگی و پس از آن در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بررسی قرار قرار گرفته بود که تصمیمات خوبی هم در این زمینه اتخاذ شد که می‌تواند مورد استفاده دست اندرکاران قرار گیرد.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ادامه داد: نتیجه کارهای تحقیقاتی در این زمینه فراهم موجود است که وزارت کشور در این خصوص می‌تواند با همت مسئولان و تعیین راهکارهای مناسب توازن منطقه‌ای را عملی کند.


وی گفت: اصول توازن منطقه‌ای آماده است و ما موارد بررسی شده در مجمع را به اطلاع رهبری رسانده‌ایم، با این وجود این تحقیقات وزارت کشور که مجری این کار شده است دیگر نیاز به کار فکری ندارد.


هاشمی رفسنجانی با اشاره به تدوین سند چشم انداز ۲۰ ساله، اظهار کرد: این چشم‌انداز همان آلترناتیو برنامه تمدن بزرگ اسلامی بود که در دولت سازندگی آن را طراحی کردیم و رهبری هم زمانیکه این طرح را دیدند نام آن را حیات طیبه گذاشتند.


وی افزود: این طرح برنامه‌ای بود که از یک بُعد به موضوع توازن منطقه‌ای ارتباط داشت، در این خصوص ما کارمان را از رده‌های پایین آغاز کرده بودیم و به جای آنکه از بالا اقدام کنیم از فرمانداران و استانداران کشور خواستیم تا ظرفیت، امکانات و موانعی که در استان‌ها دارند را بررسی و به ما اعلام کنند تا آن‌ها را جمع بندی و در این خصوص تصمیم‌گیری کنیم.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ادامه داد: این موارد در سازمان برنامه بررسی شد و اکنون فکر می‌کنم یک انبار بزرگی از این اسناد باید وجود داشته باشد که پس از پایان عمر دولت سازندگی دیگر این سیاست‌ها اجرایی نشد.


هاشمی رفسنجانی، اضافه کرد: پس از پایان دولت سازندگی ما این طرح را در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کردیم تا چشم‌انداز شکل‌گیری این تمدن و توسعه را تهیه کنیم تا تبدیل به یک سند بالادستی برای مسئولان کشور بشود. البته این موضوع از گذشته در ذهن مقام معظم رهبری بود و بعد از آنکه این پیشنهاد را مطرح کردیم ایشان بر این موضوع تأیید کردند و ما وارد بررسی‌ها شدیم و مستندات آن را بر اساس برنامه چهارم توسعه تدوین کردیم.


رئیس دولت سازندگی، با بیان اینکه «برنامه توسعه جامع و عملیاتی است»، تصریح کرد: اما با این حال متأسفانه دولت وقت عقیده‌ای به آن نداشت و آن را اجرایی نکرد. در پایان سال پنجم توسعه نیز دیوان محاسبات در گزارشی اعلام کرد که تنها ۲۳ درصد از برنامه‌های توسعه در آن دوره محقق شد، که البته اگر هم دولت کاری نمی‌کرد، مردم ۲۰ درصد آن را انجام می‌دادند.


هاشمی رفسنجانی افزود: آن فرصت از دست رفت؛ اما هنوز در چشم‌انداز ۲۰ ساله این فرصت برای دولت وجود دارد تا در چند سال باقی مانده به نقطه چشم‌انداز برسد.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: به عنوان نمونه ما در ساحل خلیج فارس از خرمشهر تا مرز پاکستان بررسی‌هایی انجام دادیم و دیدیم که می‌شود در این منطقه، بزرگ‌ترین تمدن را با استفاده از نفت، گاز، دریا و ساحل به وجود بیاوریم.


وی با بیان این مطلب، افزود: در این منطقه می‌توان محصول را با بهترین شرایط دریا و زمین و اشتغال‌زایی به وجود بیاوریم و اینکه چه کارهایی باید در برای اجرای آن در اولویت باشد را نیز بررسی کردیم.


رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به توسعه دانش‌بنیان در کشور، گفت: اخیرا موضوع توسعه دانش بنیان مورد تأکید است و دلیل آن نیز این است که در گذشته بیشتر تمرکزها بر روی مواد و ماشین آلات بود و از نیروی انسانی کمتر بهره می‌بردیم که این امر باعث کاهش بهره‌وری در کشور شد.


هاشمی رفسنجانی یادآور شد: ما با بررسی‌هایی که انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که می‌توانیم از طریق توسعه دانش بنیان و توجه به نیروی انسانی ۲/۵ درصد از رشد سالانه را افزایش بدهیم که با این ۲/۵ درصد از ۸ رشد سالانه از این محل محقق می‌شد.


وی افزود: اگر این کارها انجام می‌شد به نقطه‌ای که در سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ترسیم شده بود که طی آن ایران باید در سال ۱۴۰۴ مقام اول در همه ابعاد توسعه در منطقه باشد، می رسیدیم، اما تأسف می‌خورم که توجه نکردن به این موضوع باعث شد تا از جایی که بودیم عقب بیفتیم و ترکیه و حتی عربستان از ما پیشرفت کنند.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تأکید کرد: موضوع دانش‌بنیان، امروز دیگر یک مسئله خیالی نیست، ما میلیون‌ها فارغ التحصیل داریم که در بین افراد نخبگان فراوانی وجود دارد و ما برای تمام نیازهای داخلیمان نیروی متخصص در کشور داریم.


هاشمی رفسنجانی، اضافه کرد: اکنون با وجود اسناد بالادستی و ظرفیت‌های داخلی و با توجه به آگاهی مردم از نیازهایی کشور، می‌توان طرح‌های توسعه‌ای را عملیاتی کرد.


وی در بخش دیگری سخنانش، با اشاره به نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با تکیه بر مردم توانست پیروز بشود، آن هم در مقابل رژیمی که به دلیل افزایش قیمت نفت وضعیت مالی خوبی داشت و کشورهای شرقی و غربی و ارتجاع منطقه حامیان آن رژیم بودندو مشکلی با کشورهای خارجی نیز نداشت اما اتکای انقلاب اسلامی به نیروی مردمی توانست بر رژیم شاه غلبه کند.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، افزود: مردم ایران چون مسلمان بودند و فطرت انسانی داشتند، زمانی که شخصیتی همچون امام (ره) دیدند که عَلم اسلام را بلند کرد مردم خیالشان راحت شد و پا به عرصه انقلاب گذاشتند. البته ما نقش افرادی که مبارزه می‌کردند را نادیده نمی‌گیریم و بالاخره آن‌ها شعله مبارزات را روشن نگه می‌داشتند اما مردم در طول مبارزات انقلاب آگاهی پیدا کردند و مردم به صورت یکپارچه آمدند و انقلاب را رقم زدند که در طول تاریخ چنین نمونه‌ای نداریم که این چنین مردم در صحنه حضور بیابند.


هاشمی رفسنجانی، در ادامه به نقش مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز مردم با حضور خودشان شورش‌های مسلحانه‌ای را که مانند انقلاب‌های جدید که هر کدام از آن‌ها که پیروز می‌شوند گروه‌های مسلح و تروریست‌ها شرارتی را در آن کشور به وجود می‌آورند که مردم آرزوی برگشت‌‌ همان دولت قبل را می‌کنند مانند آنچه در لیبی، مصر اتفاق افتاد اما در انقلاب اسلامی ما مردم توانستند شورش‌های مسلحانه‌ای که از خارج از کشور برنامه ریزی شده بود را دفع کنند.


وی، اضافه کرد: بعد از شورش‌های مسلحانه‌ها نیز جنگ را به کشور ما تحمیل کردند که اینجا هم باز مردم بودند که در صحنه حضور یافتند که هم در جنگ تحمیلی پیروز شدیم و هم توانستیم در سازمان ملل با وجود آنکه طرفداری در آنجا نداشتیم، به نفع خودمان رای بگیریم و صدام متجاوز شناخت و محکوم به پرداخت غرامت شد، هر چند که ۱۰۰ میلیارد دلار مبلغ کمی بود و ما در جنگ تحمیلی بیش از آن خسارت دیده بودیم.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ادامه داد: زمانی هم که جنگ تحمیلی به پایان رسید و امام (ره) از بین ما رفتند، همین مردم با احساس جدی که در حفظ حکومت داشتند در میدان ماندند و با اتکاء به صبر و حوصله و همکاری که مردم داشتند توانستیم ویرانی‌های جنگ را به خوبی ترمیم کنیم و این‌ها مواردی بود که امام خمینی در سیاست‌هایشان دستور داده بودند و ما بر اساس آن سیاست‌ها کارمان را آغاز کردیم.


آیت الله هاشمی رفسنجانی، با مقایسه وضعیت کنونی کشور با دوران پس از جنگ تحملیلی، خاطرنشان کرد: در آن دوره در کشور در طول شبانه‌روز تنها چند ساعت برق داشتیم و صنایع مهم کشور به صورت نوبتی کار می‌کردند و حتی آب هم به اندازه کافی در کشور نبود و شهر‌ها نیز امکاناتی نداشتند.









زمانی که بنده می‌خواستم از مجلس به دولت بروم، برخی از نمایندگان به من گفتند که چرا می‌خواهید از جایی که سؤال‌کننده و مطالبه‌گر بودید به جایی بروید که باید با دست خالی باید پاسخگوی مطالبات باشید. من در پاسخ به آن‌ها گفتم اگر من نروم چه کسی این کار را قبول می‌کند و گفتم که من عقیده دارم که می‌شود با این شرایط هم کار کرد.



وی ادامه داد: در سال ۶۷ بودجه کل کشور ۵۹ درصد کسری داشت، از نظر ارزی هم زمانی که جنگ تمام شد تنها یک میلیارد دلار در خزانه داشتیم که ۱۲ میلیارد دلار هم سررسید کالاهایی بود که سال‌های قبل خریده بودیم و باید پرداخت می‌کردیم، اما با این وضع دارایی‌های ارزی و ریالی و خرابی‌های شهر‌ها ناشی از جنگ تحمیلی توانستیم کشور را اداره کنیم.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان خاطره‌ای از راه یافتنش به دولت سازندگی، گفت: در آن دوره زمانی که بنده می‌خواستم از مجلس به دولت بروم، برخی از نمایندگان به من گفتند که چرا می‌خواهید از جایی که سؤال‌کننده و مطالبه‌گر بودید به جایی بروید که باید با دست خالی باید پاسخگوی مطالبات باشید. من در پاسخ به آن‌ها گفتم اگر من نروم چه کسی این کار را قبول می‌کند و گفتم که من عقیده دارم که می‌شود با این شرایط هم کار کرد.


هاشمی رفسنجانی، درباره اقدامات صورت گرفته در دوران سازندگی، خاطرنشان کرد: دلیل عمده موفقیت ما این بود که در آن دوره مردم متحد بودند و همدلی در بین همه وجود داشت، البته اختلافات جزئی هم وجود داشت اما این‌ها شیرینی مسائل سیاسی است، به دلیل آنکه در آن دوره دشمن داخلی نداشتیم و مردم به نظام اعتماد داشتند پس از پایان جنگ که مردم احساس غرور و خوشحالی می‌کردند و آماده همکاری با دولت بودند.


وی افزود: در برنامه اول ما در دولت سازندگی که امام پایه گذاری کردند و سیاست‌ها را نیز تعیین کردند، برای ۵ سال ما در مجلس ۱۳۵ دلار برای بودجه ارزی دیدیم که برای تامین همین میزان هم که نیمی از آن باید از طریق فروش نفت و نصف دیگر را از محل فاینانس‌های خارجی تامین میکردیم نه با این حال توانستیم ۹۵ هزار میلیارد را انجام دهیم.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خاطرنشان کرد: درآن دوره ما به همه حوزه‌ها ورود پیدا کردیم و زیر ساخت‌ها را ساختیم و شهر‌ها را دوباره آباد کردیم، اشتغال که بزرگ‌ترین مشکل آن روزهای کشور بود و نرخ رسمی آن ۱۶ درصد اعلام شده بود را توانستیم در پایان دولت به ۹ درصد برسانیم، نرخ تورم که در ابتدای دولت ۳۰ درصد بود را به ۱۷ درصد در پایان دولت سازندگی رساندیم و آرام آرام همه مشکلات را حل کردیم.


آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه به حاضرین در همایش توسعه پایدار، گفت: این سیاستی که اکنون انتخاب کرده‌اید که توسعه متوازن و پایدار را با تکیه بر مردم اجرایی کنید، کاری منطقی و عملی است و می‌تواند کشور را یک پله بالاتر ببرد.



وی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: استان‌های ما دیگر به شکل سابق نیستند، در دولت سازندگی که ما کارمان را شروع کردیم تنها ۶ هزار روستا در کشور برق و آب داشت، اما اکنون اگر به هر روستایی برویم در همه جا آب، برق، مراکز بهداشتی و درمانی، مدارس و دانشگاه وجود دارد؛ البته من قبول دارم که تحریم به روند توسعه ضربه می‌زند اما ما با همین تحریم هم می‌توانیم برنامه سازندگی را انجام دهیم.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ادامه بیان کرد: در همه شهرستان‌ها افرادی هستند که امکانات مالی دارند و برخی‌ها هم هستند که می‌توانند در سمت‌های مدیریتی همکاری کنند، علاوه بر این‌ها در سراسر کشور دانشگاه‌ها وجود دارند که دولت می‌تواند از آن‌ها استفاده کند.


هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری سخنانش درباره محدودیت اختیارات استانداران، گفت: در حال حاضر اختیارات استانداران کم است، در دولت سازندگی با اینکه امکانات به این شکل نبود اما دست استاندارن را باز گذاشته بودیم و محدودشان نکرده بودیم تا بتوانند از منابع داخلی استان نیز استفاده کنند.


وی اضافه کرد: دولت اکنون باید همین برنامه‌هایی که از قبل طراحی شده است را در چارچوب‌‌ اسناد بالا دستی برای ایجاد توسعه دانش محور و توسعه متوازن اجرایی کند، حق مردم و وظیفه ما است که همه مردم کشور بتوانند زندگی نزدیک به هم داشته باشند.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به به مشکل کم‌آبی کشور اشاره کرد و گفت: ما در آن زمان هم حدود ۱۰ سال با مشکل خشکسالی مواجه بودیم، اما وضع به این صورت نبود. امروز منابع زیرزمینی ما هم آسیب دیده است و دشتی نمانده، باید برای این کار ابتکار جدی داشته باشیم و در موضوع مصرف آب به استانداردهای لازم برسیم. البته مصرف آب شرب چیزی در حدود ۲۰ درصد است و این بخش کشاورزی است که آب مصرف می‌کند که باید آن سیستم را اصلاح کرد. نیاز نیست که در جایی که آب نیست محصولی کاشته شود. محصولات را در جایی بکاریم که آب لازم با سیستم مناسب آبیاری وجود دارد.


آیت الله هاشمی رفسنجانی همچنین با اشاره به موضوع نقدینگی در سیستم بانکی کشور، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور این پول‌ها نزد بانک‌هاست و باید استفاده‌ درستی از آن صورت گیرد.


وی در ادامه این مطلب افزود: البته ممکن است بانک‌ها بگویند معوقات داریم که ما هم این موضوع را قبول داریم، اما آنهایی که پول گرفتند و پس ندادند چه می‌شود. اگر این پول‌ها تبدیل به کالا شده است، صاحب کالا پول را دریافت کرده است و به هرحال این نقدینگی نزد بانک‌هاست؛ بانک‌ها باید به این موضوع جواب بدهند.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در این باره بیان کرد: بانک‌ها این میزان نقدینگی را در جایی مصرف می‌کنند که سود بیشتری دارد ما دائما اتلاف منابع را می‌بینیم. امروز خودروسازها و قطعه‌سازهای ما عزا گرفته‌اند که ما این همه حرکت اقتصادی و اشتغال را به وجود آورده‌ایم، اما با حضور انواع خودروهای چینی اشتغال در کشور از بین می‌رود و باید برنامه‌ریزی دقیق برای آن صورت بگیرد.


اعلام آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای تجاری‌سازی طرح‌های علمی دانشجویان و اساتید


رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه بانک‌ها همکاری و حمایت لازم را داشته باشند، گفت: البته این کار آنها دخالت در امور مردم نیست، بلکه کمک به امور مردم است، ما هزاران طرح‌های علمی آزمایش شده توسط دانشجو و استاد داریم که به نتیجه رسیده‌اند و در مرحله مهندسی مانده‌اند، پس باید برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد تا آنها عملیاتی و تجاری‌سازی شوند و در این میان دانشگاه آزاد نیز حاضر است که امکانات خوب در اختیار بگذارد تا این طرح‌ها تجاری‌سازی شوند.


وی در ادامه با انتقاد از خالی شدن روستاها، گفت: روستاها در حال خالی شدن هستند و این خوب نیست. ما باید مجتمع‌های صنعتی را که در زمان سازندگی ایجاد شده بود، احیا کنیم.


سهام عدالت بمبی در اصل ۴۴ بود


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر لزوم اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، گفت: استان‌ها باید با هم تعامل داشته باشند تا توسعه‌ هماهنگ پیش برود. بروکراسی نحس از مشکلات بسیار جدی است که متأسفانه فساد هم به آن اضافه شده و مردم باید برای انجام امورشان بارها و بارها به ادارات مراجعه کنند.


هاشمی رفسنجانی در بخش پایانی سخنان خود با انتقاد از طرح سهام عدالت، تصریح کرد: اگر سیاست‌های اصل ۴۴بهع درستی اجرا شود بسیای از مشکلات حل خواهد شد، اما سهام عدالت اولین بمبی بود در اصل ۴۴ گذاشتند برای آنکه اگر کسی که می‌خواهد سرمایه‌گذاری کند نمی‌تواند با هر کسی شریک شود.


همایش ملی توسعه پایدار و متوازن منطقه‌ای صبح امروز در تالار بزرگ وزارت کشور و با حضور و سخنرانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و وزرای کشور، راه و شهرسازی و وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد. در این همایش،‌ جمعی از استانداران، مدیران ارشد و اساتید و پژوهشگران نیز حضور داشتند.



انتهای پیام/

ارسال نظر