۱۲۳ تیم سهم دانشگاه آزاد اسلامی لرستان از رویداد ملی گام دوم
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیمهای راهیافته به این رویداد، ایدههای فناورانه و محصولات دانشبنیانی خود را به بزرگترین صنایع کشور، صندوقهای سرمایهگذاری، شتابدهندههای خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایهگذاری عرضه کنند.
بیشتر بخوانید:
رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایهگذاری و حمایت فناورانه
حضور دانشگاه آزاد اسلامی گلستان در رویداد گام دوم با ۲۰ شرکت فناور
جزئیات حضور دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در رویداد ملی گام دوم
۱۷ هسته پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد میبد آماده ورود به رویداد گام دوم
رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت هفت روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
اوایل آبان ۱۴۰۰ روحالله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.
خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارشها و گفتوگوهایی فعالیتهای علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای کشور به منظور حضور در رویداد ملی گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفتوگو با سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را میخوانیم.
وی در پاسخ به این پرسش که با گذشت حدود سه ماه از ابلاغ بخشنامه رویداد ملی گام دوم، توانمندیها و برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان را چگونه ارزیابی میکنید و تاکنون چه اقداماتی صورت گرفته است؟، اظهار کرد: بلافاصله بعد از ابلاغ بخشنامه رویداد، ستاد استانی و ستاد واحدی در واحدهای دانشگاهی استان تشکیل و فعالیت خود را آغاز کردند.
اجرای رویدادهای مختلف علمی در واحدهای دانشگاهی استان لرستان
رئیس ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان بیان کرد: برای تبیین موضوع، جلسات متعددی با اعضای هیئت علمی واحدهای استان برگزار و اهمیت موضوع و مراحل اجرایی آن تشریح شد و با توجه به اینکه در چهار واحد دانشگاهی استان(خرمآباد، بروجرد، دورود و الیگودرز) مراکز رشد فعالیت دارند و واحدهای استان از امکانات آزمایشگاهی و زیرساختی مناسب برخوردار هستند، تلاش کردیم که با استفاده از این امکانات و توانمندی اعضای هیئت علمی و دانشجویان و سایر افراد صاحب ایده خارج از دانشگاه، بتوانیم حضور فعال و مؤثری در رویداد ملی گام دوم داشته باشیم.
بهاروند اظهار کرد: برای این موضوع رویدادهای مختلف علمی در واحدهای دانشگاهی استان لرستان برگزار شد که میتوان رویداد ایدهشو ایدوکای ۲ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد، استارتآپ و چالش ویکند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، ایدهشو و چالش ویکند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود و چالش ویکند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز را ذکر کرد. نتایج ایدههای برگزیده این رویدادها مطابق برنامه اعلام شده به ستاد مرکزی رویداد معرفی شد که امیدوارم این رویدادها بتوانند نتایج قابل قبولی در حل مشکلات و معضلات جامعه داشته باشند و ایدههای انتخابی و صاحبان ایده بتوانند بخشی از آنها را عملیاتی کرده و از حمایتهای دانشگاه نیز برخوردار شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که واحدهای دانشگاهی استان لرستان با چه تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارتآپ، شرکتهای فناور و خلاق در رویداد گام دوم حضور دارند؟ بیان کرد: با توجه به اقدامات مؤثر انجام شده، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد ۶ گروه پژوهشی، ۶ هسته پژوهشی، سه هسته آزمایشگاهی، هشت آزمایشگاه و زیرساخت و ۳۴ ایده و استارتآپ، واحد بروجرد ۱۲ گروه پژوهشی، پنج هسته پژوهشی و سه هسته آزمایشگاهی، ۱۵ آزمایشگاه و زیرساخت، واحد الیگودرز پنج هسته پژوهشی و سه آزمایشگاه و زیرساخت، ۱۶ ایده و استارت آپ، واحد دورود هم دو گروه پژوهشی، سه هسته پژوهشی و دو آزمایشگاه و زیرساخت را در سامانه رویداد ملی گام دوم ثبت و خود را برای حضور در رویداد مهیا کردهاند.
افزایش و حمایت از واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان در سال ۱۴۰۱
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان ادامه داد: برای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغال آفرین»، در واحدهای دانشگاهی تلاش میشود که واحدها و هستههای فناوری که در مرکز رشد مشغول فعالیت هستند و ایدههایی که در رویداد گام دوم شرکت کردهاند، حمایتهای لازم از آنها انجام شود تا بتوانند مجوز دانشبنیان کسب کرده و موجب اشتغال و کارآفرینی شوند. با توجه به ظرفیتهایی که در استان لرستان وجود دارد، تلاش میکنیم که واحدها و هستههای فناور و در نهایت شرکتهای دانشبنیان مستقر در مراکز رشد واحدهای دانشگاهی را در سال ۱۴۰۱ افزایش دهیم.
بهاروند اضافه کرد: سال پیش رو، طرح پویش یکی از طرحهای بسیار خوب در زمینه اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان است و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم تأکید زیادی بر اجرای آن برای اشتغال دانشجویان دارد که این طرح در استان لرستان اجرا میکنیم.
ساخت سردخانه دومنظوره در سال ۱۴۰۱
وی بیان کرد: به همین منظور، اواخر سال گذشته جلسات متعددی با دستگاههای اجرایی، استانداری، اتاق بازرگانی و ... برگزار و اهمیت موضوع برای آنها تشریح شد. ابتدای ۱۴۰۱ نیز جلسه هماهنگی در استانداری لرستان برای اجرای طرح پویش با حضور دستگاههای مرتبط برگزار و مقرر شد که در اسرع وقت تفاهمنامه با دستگاهها، ادارات، صنایع، خدمات و سایر مراکزی که میتوانند در طرح پویش مشارکت کنند، منعقد شود و جلسه توجیهی نیز با آنها برگزار و اهمیت موضوع تشریح شود تا پذیرای دانشجویان علاقهمند شرکت کننده در طرح پویش باشند و با اجرای مناسب طرح پویش در استان بتوانیم گامی مهم در اشتغال دانشآموختگان و تحقق شعار سال داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد عنوان کرد: برای تبدیل به احسن فضاهای بلااستفاده دانشگاه که مورد تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد مجوز راهاندازی سردخانه دومنظوره از سازمان مرکزی و همه مجوزهای راهاندازی آن از مراجع ذیربط اخذ شده است و امسال ساخت سردخانه را آغاز میکنیم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/