پوشش عایق حرارتی نانویی بومیسازی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از شرکتهای دانشبنیان نانوپوششی تولید میکند که قادر به کاهش مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف است. نانوپوششهای عایق حرارتی میتوانند تحولات عظیمی را در روشهای عایقکاری حرارتی به ارمغان بیاورند، این عایقهای نانویی در سطح مولکولی و ماکروسکوپی طراحی میشوند و توانایی به دام انداختن هوا را در بین ذرات دارند. این عایقها انرژی گرمایی را در محیطهای مسکونی و صنعتی ذخیره میکنند، بدین ترتیب مصرف انرژی به طور قابلتوجهی کاهش مییابد و علاوهبر این به حفظ محیط زیست نیز کمک میکنند.
کارایی نانورنگ عایق یا نانوپوششها بیشتر از عایقهای معمولی از جمله فایبرگلاس و پلیاستایرن است و به محیط زیست آسیبی نمیرساند.این محصول بسیار نازک است، رسانایی حرارتی بسیار پایینی دارد و علاوهبراین انتقال حرارت از سطح گرم به محیط بیرون را کاهش میدهد. حضور رنگدانههای مقاوم در برابر حرارت که ضریب رسانایی حرارتی پایین دارند و از انتقال گرما جلوگیری میکنند عملکرد بازدارنده این نانوپوشش را نشان میدهد. در این عایق از نانومواد برای به دام انداختن هوا استفاده شده که منجر به کاهش ضریب انتقال حرارت میشود.
این نانوپوشش به صرفهجویی در مصرف انرژی گرمایشی و سرمایشی کمک میکند و با شرایط اقلیمی ایران تطابق دارد. میزان چسبندگی این نانوپوشش بالاست و روی سطوح فلزی، چوبی، گچی، سیمانی، بتنی و گالوانیزه میچسبد و قابل استفاده به عنوان پوشش نمای بیرونی و بام ساختمانهاست چراکه مقاومت بسیار بالایی در شرایط جوی مختلف دارد. این محصول ضدنم و آبگریز است و در برابر نفوذ باران و رطوبت مقاومت میکند.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/