دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

ایجاد فضای رقابتی در شبکه ارتباطات کشور برای رفع مشکلات اپراتورها

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: رگولاتوری به دنبال ایجاد فضای رقابتی در شبکه ارتباطات کشور است و در این صورت مشکلات اقتصادی اپراتورها حل می‌شود.
کد خبر : 641795
صادق عباسی شاهکوه



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، ضرورت ارائه سرویس‌های باکیفیت مخابراتی در سراسر کشور موجب شده کاربران از دستگاه‌های متولی امر در این حوزه انتظار داشته باشند خدمات اینترنت پرسرعت با قیمتی مناسب در دسترس قرار گیرد.


از طرفی عدم تغییر تعرفه سرویس‌های پهن‌باند در چند سال اخیر موجب شده اپراتورها و فعالان صنعت آی‌سی‌تی نسبت به این موضوع انتقاد کرده و اصلاح تعرفه‌ها را لازمه توسعه ارتباطات در کشور بدانند. به گفته عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات «عدم اصلاح تعرفه‌ سرویس‌های پهن‌باند مانع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شبکه‌های ارتباطی کشور می‌شود و از همین رو تعرفه‌ سرویس‌های پستی و ارتباطات ثابت از سال آینده افزایش خواهد یافت.»




بیشتر بخوانید:


تمامی اپراتورها باید تا پایان سال آینده سرویس‌های باند ۲۳۰۰ مگاهرتز را تکمیل کنند




وزیر ارتباطات در حالی مدعی افزایش قیمت اینترنت در سال آینده است که بسیاری از کارشناسان معتقدند اپراتورها می‌توانند به جای تمرکز بر افزایش قیمت سرویس‌های قابل ارائه به مشترکان از روش‌های دیگری برای بالا بردن درآمد خود اقدام کنند.


صادق عباسی شاهکوه در پاسخ به پرسش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص افزایش قیمت اینترنت همزمان با توسعه کیفیت شبکه ارتباطی کشور اظهار کرد: موضوع قیمت‌گذاری سرویس‌های ارتباطی و اینترنت موضوع ساده‌ای نیست و توسعه شبکه با قیمت‌گذاری اینترنت باید در کنار هم دیده شود.


وی افزود: در چند سال گذشته افزایش هزینه‌ها در کشور بسیار زیاد بوده است و این افزایش هزینه‌ها تنها مختص به حوزه ارتباطات نیست. با این وجود هیچ افزایش قیمتی برای سرویس‌های مخابراتی که به مردم ارائه می‌شود رخ نداده است ولی ادامه این رویه تنها مدتی امکان‌پذیر است.


رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بیان کرد: اگر قیمت‌ها سرویس‌های مخابراتی استاندارد نباشد و درآمد اپراتورها افزایش نیابد امکان سرمایه‌گذاری در شبکه ارتباطی از دست می‌رود و در نتیجه کیفیت خدمات مورد استفاده کاربران افت می‌کند. یعنی تصمیم‌گیری در این خصوص بسیار پیچیده و نیازمند بررسی گسترده است. وزارت ارتباطات می‌خواهد در این زمینه به نوعی برنامه‌ریزی کند که هم کیفیت شبکه ارتباطی افزایش یابد و هم فشاری به مردم وارد نشود.


عباسی شاهکوه عنوان کرد: اصل در رگولاتوری ایجاد فضای رقابتی در کشور است و شرایط باید به نحوی ایجاد شود که هزینه‌های اپراتورها در رقابت تأمین گردد. یعنی در صورت ایجاد رقابت در شبکه ارتباطات کشور هزینه‌های اپراتورها نیز تأمین می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۴۴



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب