دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

درمان سرماخوردگی با رنگ‌های گیاهی/ رنگ طبیعی جایگزین محصولات شیمیایی می‌شود

یک شرکت خلاق ایرانی با تولید رنگ‌های گیاهی می‌کوشد این نوع از رنگ‌های طبیعی را به طور گسترده‌ای جایگزین رنگ‌های مصنوعی کند.
کد خبر : 640803
رنگ خوراکی



به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از فاکتورهای مهم برای استفاده از رنگ‌های گیاهی خوراکی مواد غذایی، جایگزینی آنها با رنگ‌های شیمیایی وارداتی جهت سلامت جامعه است. فریدون کمالی‌دهقان مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اعلام اینکه این شرکت، رنگ قرمز خوراکی را از چغندرپخته استحصال می‌کند، گفت: در این فرآیند، چغندرپخته را خالص کرده و به صورت پودر مورد استفاده قرار می‌دهیم.


در مورد رنگ سبز گیاهی نیز از اسفناج استفاده می‌شود که این رنگ، فرموله شده و به‌صورت محلول در آب جداسازی می‌شود. از دیگر محصولات این شرکت می‌توان به پودر زعفران آنالوگ تولیدشده به‌عنوان جایگزین زعفران، رنگ زرد خوراکی به شکل پودر جایگزین رنگ شیمایی زرد برای مواد غذایی، رنگ گیاهی سبز به دست آمده از منابع گیاهی سبز برای مواد غذایی جایگزین برای رنگ سبز شیمیایی و رنگ قرمز گیاهی استخراج‌شده از مواد گیاهی جایگزین رنگ شیمیایی وارداتی اشاره کرد.


تأثیر مثبت رنگ‌های خوراکی برای درمان سرماخوردگی و کرونا


محصولات جدید این شرکت نظیر پودر بلوط، قهوه بلوط و چای بلوط، برای درمان سرماخوردگی و کرونا به کار رفته و نتایج قابل قبولی به همراه داشته است. این محصولات هم‌اکنون در انتظار دریافت مجوز از سوی سازمان غذا و دارو است تا روال توسعه صنعتی آن با شتاب بیشتری دنبال شود.


انتهای پیام/۴۱۴۴



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب