دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 بهمن 1400 - 16:10
کلانتری مطرح کرد؛

انرژی، امید و ابتکار ۳ مؤلفه جوان خوب و ارزشی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور در جمع دانشجویان بسیجی واحد کرج ۳ مؤلفه جوانان خوب و ارزشی را انرژی، امید و ابتکار دانست.
کد خبر : 637973
دکتر کلانتری در دوره تربیتی زبرالحدید



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرج، حسین کلانتری خلیل‌آباد با حضور در دوره تربیتی، تشکیلاتی و زیارتی زبرالحدید که با همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد با اشاره به مشهودبودن عظمت نقش جوان متعهد در بیانات حضرت امام خمینی(ره) و بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به نیروی جوان متعهد تأکید دارند، ایشان می‌فرمایند نه هر جوانی، منظور از کاربرد واژه جوان، آن دسته از جوانانی است که احساس تعهد و مسئولیت داشته باشند و یا به عبارتی آتش به اختیار باشند.(بیشتر بخوانید)


وی افزود: حضرت امام(ره) اوایل انقلاب هم اعتماد زیادی بر جوانان داشتند، فرماندهان سپاه در ابتدای شکل‌گیری همه از جوانان بودند. شهید کاوه فرمانده تیپ ویژه شهدا، حاج‌یونس زنگی‌آبادی فرمانده تیپ امام حسین(ع) و مهدی زین‌الدین مسئول واحد اطلاعات و عملیات سپاه در دزفول و سوسنگرد بودند که همگی در آن دوره حدود ۲۱ سال سال سن داشتند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ادامه داد: شهید احمد کاظمی، شهید علم‌الهدی، شهید همت، شهید باکری و شهید حسن باقری و آقای محسن رضایی و ... همه جوان بودند و نخستین کابینه‌ای که جوانان در آن مسئولیت گرفتند، کابینه شهید رجایی بود.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز درباره اهمیت جوان‌گرایی عنوان کرد: علت توجه به جوانان از چند جهت حائز اهمیت است. نسل جوان به‌طور طبیعی دارای حرف نو، ایده‌های نو، خلاقیت و کارآفرین برای اداره جامعه است و فرصت‌های مناسبی برای تحول و تکاپو در جامعه ایجاد می‌کند.


انرژی، امید و ابتکار ۳ مؤلفه جوان خوب و ارزشی


کلانتری بیان کرد: نیروی جوان سه مؤلفه انرژی، امید و ابتکار دارد که با اتکا به آنها می‌تواند به موتور محرکی برای فعالیت‌های جامعه تبدیل شود؛ همانطوری که اگر دانشگاه یک برنامه خوب داشته باشد، یک موتور محرک برای آن مجموعه محسوب می‌شود؛ زیرا در راستای آن برنامه کار می‌کند و به‌طور کلی جوانان نیز با لحاظ کردن این سه مؤلفه می‌توانند موجب موفقیت دانشگاه شوند.


پیشرانی از ویژگی‌های جوانان است


وی یکی دیگر از اهمیت‌های جوانگرایی را پیشرانی دانست و اضافه کرد: از دیگر ویژگی‌های جوانان، پیشرانی آنان است. جوان، پیشران تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در جامعه است و همان‌گونه که اوایل شکل‌گیری انقلاب جوانان جلودار و سردمدار این جریان مهم بوده‌اند، اکنون نیز پیشرانی و پیشگامی در حرکت‌های انقلابی توسط جوانان صورت می‌گیرد.


سرپرست دانشگاه آزاد کرج توانابودن در پیشبرد اهداف را سومین خصلت جوان دانست و متذکر شد: آنچه که برای جامعه تعریف می‌شود و آنچه را که مسئولان کشور برای دولت تدارک می‌بینند با روحیه تحول‌خواهی و انقلابی جوانان همخوانی داشته و آنان مصمم در پیشبرد این اهداف هستند.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد البرز در مورد خصلت جوانگرایی توضیح داد: جوانان ما توانا در حل مسائل کشور هستند و این شعار «ما می‌توانیم» در اعمال آنها مشهود بوده و با توجه بر این خصلت است که فقط برخود تکیه دارند و توجهی به عوامل غیر خودی ندارند.


کلانتری به توانایی جوانان در عمل تأکید کرد و گفت: جوانان ما چیزی که بیان می‌کنند به آن عمل می‌کنند که ازجمله پیشرفت‌های جوانان ما در کشور در زمینه سلول‌های بنیادی، نانوتکنولوژی، پیشرفت‌های دارویی و پیشرفت‌های هسته‌ای و ... است که توانسته‌اند در این مقولات، ویژگی بزرگ توانایی در عمل خود را به اثبات برسانند.


وی دیگر خصلت جوانان را ایستادن در برابر دشمن توصیف کرد و اظهار کرد: جوانان ما همیشه در صف اول بوده‌اند و در مقابل دشمنان، استکبارستیزی و زورگویان ایستادگی کرده‌اند و در مجموع میراث‌دار فرهنگ و تمدن اسلامی هستند.


سرپرست دانشگاه آزاد کرج خطاب به دانشجویان یادآور شد: ما و شما میراث‌داران فرهنگ و تمدن اسلامی هستیم و همگی بر سفره انقلاب اسلامی و ۳۰۰ هزار شهید دفاع مقدس و شهدای حرم نشسته‌ایم؛ بنابراین باید خوب کار کنیم؛ چراکه صندلی نگه‌داشتن و خوب کار نکردن فایده‌ای ندارد و این موضوع برای همه صدق می‌کند که صندلی نگه‌داشتن انقلابی‌گری نیست، انقلابی‌گری یعنی عمل انقلابی انجام‌دادن و شخص انقلابی باید در کارزار عمل، درایت و شهامت خود را نشان دهد.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تأکید کرد: دانشجو باید خود نخبه و نشانه نخبگان جامعه باشد که البته این وظیفه در دانشگاه تا حدودی برعهده بسیج دانشجویی است و آنها باید دیگران را به خلاقیت، نوآوری و حضور و فعالیت در سراهای نوآوری ایجاد شده، دعوت کنند و رفتار، اعمال، سبک زندگی، پوشش و تلاش آنها باید نشانه فرهنگ و تمدن اسلامی باشد.


کلانتری با اشاره به سخن شهید بهشتی مبنی‌بر خوب درس خواندن تأکید کرد: اگر درس می‌خوانید، خوب درس بخوانید، خلاق و نوآور باشید، اهل مطالبه و درخواست باشید و به فکر اصلاح خود، دانشگاه و جامعه باشید؛ در کنار درس مهارت‌های تخصصی را یاد بگیرید و به فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی و اجتماعی در جامعه بیشتر توجه کنید و حتماً در اردوهای جهادی، راهیان نور و اردوهای دانشجویی شرکت کنید.


وی ابراز امیدواری کرد که با داشتن برنامه‌های مفید و دانشجویان خلاق و فعال بتوان به اهداف دانشگاه که به فرموده مقام معظم رهبری ماحصل دانشگاه‌های ما باید شهید چمران‌ها باشند؛ برسیم.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب