چرا سوپ در مایکروفر میترکد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، این روزها افراد بسیاری از مایکروفر برای گرم کردن غذا و مواد خوراکی استفاده میکنند. مایکروفر در هر خانه و ادارهای پیدا میشود چراکه راهی سریع و کمدردسر برای گرم کردن غذا، نان، نوشیدنیها و... به شمار میرود. با این حال مشکلاتی نیز به همراه دارد، برای مثال مواد خوراکی را به طور یکنواخت گرم نمیکند یا باعث ترکیدن و پاشیدن غذاهای آبکی مانند سوپ میشود.
غذا داخل مایکروفر میچرخد و اشعههای مایکروویو آن را گرم میکنند. این اشعهها تکههای انرژی با شدت بالا و پایین ایجاد میکنند درنتیجه سطوح ناهموار حرارت ایجاد شده و میزان گرم شدن مواد در مناطق مختلف، متفاوت است. سوپ غذایی با بافت چسبناک است که منجر به کاهش انتشار گرما میشود. بدین ترتیب حبابهای بخار داغ در برخی مناطق سوپ ایجاد میشود که وقتی به سطح میرسد، میترکند و باعث ایجاد آشوب و آشفتگی میشوند. هم زدن سوپ در میانه فرایند گرم شدن از بروز این مشکل جلوگیری میکند.
انتهای پیام/۴۰۲۱/پ
انتهای پیام/