اجرای پروژه فیبر نوری در کشور
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مخابرات ایران، مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه فیبر نوری یکی از پایدارترین زیرساختهای ارائه خدمات ارتباطی و مخابراتی بهویژه اینترنت باکیفیت و پرسرعت است، افزود: ارائه خدمات نوین بر بستر فیبر نوری، همواره روشی مطمئن و پایدار برای حوزههای ارتباطی به شمار میرود و در برخی کشورها چند دهه است که استفاده میشود و ارتباط بر این بستر بهعنوان یک شبکه با ظرفیت بالا و امن در اختیار کاربران قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه فیبر نوری یکی از پایدارترین راههای ارائه اینترنت باکیفیت و پرسرعت است، گفت: فیبر نوری بهدلیل امکان ارائه سرویسی پرسرعت و باثبات همواره روشی مطمئن برای اتصال بهشمار میرفته و در برخی کشورهای پیشرو چند دهه است همچنان ارتباط از این طریق بهعنوان یک سرویس در اختیار کاربران قرار میگیرد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران گفت: با توسعه فیبر نوری در کشور، وضعیت سرعت و کیفیت اینترنت بهبود پیدا خواهد کرد و این امر با توجه و حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محقق خواهد شد.
بیدخام یکی از موانع توسعه فیبر نوری در کشور را عدم تغییر تعرفهها در سالیان گذشته و منطقی نبودن آنها متناسب با نرخ تورم در کشور، دانست و اظهار کرد: درآمد شرکت مخابرات کفاف هزینههای شبکه را در بخشهای نگهداری و توسعه نمیدهد. از سویی رشد هزینههای شرکت در بخشهای مختلف (حقوق و دستمزد کارکنان، تأمین فیبر و تجهیزات شبکه متاثر از افزایش نرخ ارز و صدور مجوزهای حفاری توسط شهرداریها و وزارت راه و شهرسازی) سرمایهگذاری متناسب با نیاز شبکه را فراهم نمیکند.
وی عدم برخورداری شرکت مخابرات ایران از حمایت دولت و نهاد حاکمیتی در سالهای اخیر را نیز از موضوعات مهم و قابل توجه در بخش فیبر نوری دانست و گفت: کاهش سهم هزینه سرویسهای مخابراتی در سبد خانوار ناشی از شرایط اقتصادی کشور، عامل اصلی در کاهش تمایل مشترکان به دریافت سرویس بر بستر فیبر نوری و نارضایتی از بالا بودن قیمت تمامشده هزینههای اجرای فیبر داخل ساختمانها و تهیه مودم سمت مشترک است.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران با تشریح عدم جذابیت لازم برای ارائه سرویس فیبر نوری برای تمام اپراتورهای خصوصی بازار ارتباطات کشور افزود: عدم وجود نقدینگی کافی جهت خرید تجهیزات جدید برای جایگزینی تجهیزات قدیمی و توسعه و جایگزینی شبکه فیبر به جای شبکه مسی موجود و همچنین پرداخت بدهیهای تأمین کنندگان تجهیزات و خدمات و پیمانکاران اجرایی، یکی از چالشهای مهم در توسعه فیبر نوری است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/