سردار سلیمانی در میانه دستاورد خونین علم آمریکایی، فرصت منجی شدن یافت
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی در همایش علمی-پژوهشی «مکتب حاج قاسم؛ دانشگاه و رسانه» که صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، با تاکید بر تحلیل علمی و ارتباط بین حاج قاسم، شهادت و موضوع علم اظهار کرد: مبنای صحبتم کتاب یک استاد دانشگاه میشیگان به نام «فراسوی اسپوتنیک» که در سال ۲۰۰۸ منتشرشده است. نکته اصلی این کتاب سیاستهای علمی شیطان بزرگ آمریکا و اتفاقی به نام اسپوتنیک در سال ۱۹۵۶ است.
وی افزود: تا قبل از سال ۱۹۵۶ آمریکا با داشتن سلاح هستهای حاکمیت جهان را در دست داشت تا اینکه در سال ۱۹۵۶ روسیه توانست یک فضانورد به فضا بفرستد این حادثه باعث شد آمریکا نگران رهبری جهان شود چراکه رهبری جهان را در رهبری علمی میدانست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این اتفاق باعث شد آمریکا احساس خطر کند و پس از آن، جنگ سرد با شعار «علم برای دفاع آغاز شد» و دانشمندان وارد میدان شدند تا اینکه در سال ۱۹۸۲ جنگ سرد به پایان رسید.
سردار سلیمانی بازی آمریکا را به همریخت
دکتر طهرانچی اضافه کرد: با فروپاشی شوروی تا سال ۲۰۰۱ و ماجرای ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، آمریکا بار دیگر دست به کار شد و جنگ جهانی علیه تروریسم را به راه انداخت، در این مسیر سمت و سوی دنیا از علم برای دفاع به علم برای امنیت تغییر شکل یافت، سیاستگذاران آمریکایی بهصراحت اعلام کردند که به اسپوتنیک دیگری نیاز دارند حتی بیل گیتس گفته بود به اسپوتنیک دیگری نیاز داریم تا آمریکا به رهبری جهان بازگردد.
وی ادامه داد: با این حال وجود انقلاب اسلامی ایران، چین و شوروی در منطقه باعث شد دنیا تغییر کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در قسمتی از کتاب آمده ما وارد دورانی از پیشرفت بیولوژیک شدهایم که میتوان این پیشرفت را همانند استفاده در بهبود سلامت برای حملات مرگبار مورد بهرهبرداری قرار داد، با اینکه همه کشورها از این رویکرد منع شدهاند اما آمریکا از همان زمان دنبال همهگیری جهانی بود و در این زمینه در حوزههای مختلف نانو، بایو، علوم شناختی و آی تی سرمایهگذاری کرد و پس از ۱۸ سال همهگیری کرونا به وقوع پیوست.
دکتر طهرانچی بیان کرد: ۱۸ سال پیش جنگ علیه تروریسم آغاز شد ولی حاج قاسم، بازی آمریکا را به هم ریخت و باعث شد جنگی که آمریکا آغازکننده آن بود بهعنوان محور تروریسم دولتی شناخته شود.
وی ادامه داد: ماحصل مسیر علم برای امنیت، باعث کشتار تعداد بیشماری کودک و زن و مردم بیسلاح توسط دستپروردگان آمریکا شد، اما خداوند به برخی فرصت منجی شدن میدهد، حاج قاسم در همین زمان منجی شد. این نتیجه تربیت مکتب انقلاب اسلامی و امامین انقلاب یعنی امام خمینی و امام خامنهای بوده است.
دکتر طهرانچی بیان کرد: علم برای دفاع، باعث کشته شدن ۲۰۰ هزار نفر در ناکازاکی شد، علم برای امنیت باعث کشته شدن هزاران کودک در یمن و عراق و میلیونها نفر در اثر کرونا در جهان شده است.
تلاش فرمانده شهید سپاه قدس در راستای علم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه باید نسبت به این موضوعات درک داشته باشد و آنها را تبیین کند. در دو سال اخیر توانستیم برنامه علمی گفتمان انقلاب و مقاومت را در قالب ۴۰۰ نظام موضوعات در معرض دانشجویان ارشد و دکتری قرار دهیم و هماکنون بیش از ۱۳۶ پژوهش توسط دانشجویان دکتری و ارشد راجع به مکتب حاج قاسم سلیمانی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی مفتخر است شهید سلیمانی از واحد تهران مرکزی در دوره کارشناسی ارشد فارغالتحصیل شده و هر زمان که شهید فرصت داشت در کرمان درس انقلاب اسلامی را به دانشجویان ارائه میداد. بنابراین حاج قاسم برای علم هم تلاش میکرد، ما باید نسبت به تعظیم این مرد بزرگ و به ترویج مکتب او در جامعه علمی همت گماریم.
انتهای پیام/۴۱۰۶/پ
انتهای پیام/