حتما رئیس فدراسیون وزنهبرداری خسته شده است که این صحبتها را مطرح میکند/ در المپیک و آسیا به مدال نگاه میکنند نه امتیاز تیمی!
حسین رضا زاده در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی وزنهبرداری ایران در مسابقات جهانی گفت: من در مسابقات جهانی حضور داشتم و کامل رقابتها را از نزدیک دیدم. در این رقابتها ۶ کشور با تیم کامل آمده بودند که ایران هم جزء این لیست بود. با توجه به اینکه تیم در تمامی اوزان نفرات خود را اعزام کرده بود و ۱۰ وزنهبردار روی تخته رفتهاند، انتظار کسب مدال بیشتر بود. البته به لحاظ تیمی امتیازاتی که وزنهبرداران به دست آوردهاند باعث شد تا در این رقابتها در جایگاه دوم قرار بگیریم. در واقع از بین ۵ کشوری که به همراه ایران با تیم کامل به این مسابقات اعزام شدهاند ما در جایگاه دوم قرار گرفتیم و مابقی کشورها هم که با ترکیب ناقص به این مسابقات آمده بودند.
در آسیا و المپیک کسب مدال وزنهبرداری اهمیت دارد نه امتیاز تیمی!
رضازاده با بیان اینکه در وزنهبرداری کسب مدال از همه چیز مهمتر است، عنوان کرد: درست که تیم ملی با جمع کردن امتیاز توانست در جایگاه نایبقهرمانی قرار بگیرد اما در وزنهبرداری کسب مدال مهم تر از هر چیزی است. در مسابقات المپیک کسی به جایگاه تیمی وزنهبرداری نگاه نمیکند و آن چیزی که اهمیت دارد کسب مدال انفرادی است. در همین مسابقات جهانی کشور ازبکستانیها خوب هزینه کرده بودند و برنامهریزیهای درستی هم داشتند، بنابراین توانستند از نظر مدالی در جایگاه نخست قرار بگیرند و در امتیاز تیمی پس از روسیه و ایران در جایگاه سوم قرار بگیرند. اما در بازیهای آسیایی و المپیک کسب مدال اهمیت دارد. همه وزنهبرداران تلاش زیادی کردند اما نباید فراموش کنیم مدالهایی کسب شده در اوزان غیرالمپیکی به دست آمد و باید روی کسب مدالهای المپیکی برنامهریزی کنیم.
با بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نمیتوان کارها را پیش برد
رئیس اسبق وزنهبرداری ایران در واکنش به صحبتهای علی مرادی مبنی بر تعطیلی اردوی تیم ملی به خاطر عدم حمایت و مشکلات مالی گفت: تعطیلی اردوهای تیم ملی راه حل منطقی نیست. به هر حال انتظارات از وزنهبرداری بالاست و این رشته رکوردی است و همه منتظر کسب مدال وزنهبرداران هستند؛ ضمناً مشکلات مالی برای همه فدراسیونهاست و در اینجا رئیس فدراسیون باید به دنبال اسپانسر برود و تنها منتظر بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نباشد. شاید رئیس فدراسیون خسته شده که این صحبتها را مطرح میکند. به هر حال الان شرایط اقتصادی به گونهای است که تنها از طریق بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نمیتوان کارها را پیش برد و باید یک حامی مالی در کنار فدراسیون باشد. وزنهبرداری هم یکی از رشتههای مدالآور است و قطعاً اسپانسرها تمایل دارند در این رشته سرمایهگذاری کنند. ما الان فدراسیونهایی داریم که تنها به بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اکتفا نکردهاند و منابع مالی جذب کردهاند و میبینیم که چقدر هم شرایط خوبی دارند؛ ساختمان میسازند، به مسابقات مختلف اعزام میشوند. این نشان میدهد که آنها دست روی دست نگذاشتهاند و برای جذب اسپانسر تلاش میکنند. در فدراسیون وزنهبرداری هم باید شرایط همین باشد؛ مدیریت باید به دنبال جذب حامی مالی برود تا آنها هم تمایل داشته باشند در وزنهبرداری سرمایهگذاری کنند.
وزنهبردار در اردوی تیم ملی نباید دغدغه آب و غذا داشته باشد
رضازاده ادامه داد: در ۶ سالی که رئیس فدراسیون بودم تمامی اردوهای تیم ملی علاوه بر اینکه در تهران برگزار میشد در شهرستان هم برگزار میکردیم که البته با کمک اسپانسر بود. در مسابقات قهرمانی کشور در هر رده سنی اسپانسر داشتیم، تمام اسناد و مدارک آن هم موجود است. در آن زمان اردوهای تیم ملی بهترین شرایط را داشتند و بخش اعظم آن هم به خاطر حضور اسپانسر بوده است. امیدوارم این اتفاق در فدراسیون وزنهبرداری هم رخ بدهد و شرایط وزنهبرداران بهتر شود، خیلی حیف است که وزنهبرداران تلاش میکنند اما این شرایط را دارند. من از صحبتهای وزنهبرداران شنیدم شرایطشان در اردوی تیم ملی به قدری بد بوده که حتی آب معدنی هم نداشتند. این خیلی اتفاق بدی است، چرا رشتهای که مدالآور است باید درگیر تهیه آب معدنی باشد؛ یا اینکه ورزشکاران دغدغه غذا داشته باشند؛ این نشان میدهد مدیریت این ورزش ضعیف کار کرده که ملیپوشان با این مشکلات روبهرو شدهاند.
بیشتر بخوانید؛
جزئیات مثبت شدن تست دوپینگ وزنهبردار نوجوان/ مکمل غیراستاندارد دردسرساز شد
باز هم فرار رو به جلوی رئیس فدراسیون وزنهبرداری/ فرافکنی؛ تنها هنر آقای رئیس!
روزگار خزانزده وزنهبرداری ایران/ کسب مدال انفرادی؛ پاشنه آشیل وزنهبرداران
وزنهبرداران لایق این بیتوجهیها نیستند/ نباید نایبقهرمانی تیم را زیر سوال برد
مدیریتی که مسئولیت قبول میکند باید شبانهروز وقت بگذارد
پیشکسوت وزنهبرداری ایران گفت: وزنهبرداری رشته است که باید شرایط بسیار خوبی داشته باشد؛ وزنهبرداران به لحاظ تغذیه، خوابگاه و همچنین برگزاری منظم اردوها باید شرایط مقبولی داشته باشند و زمانی که از امکانات اولیه محروم باشند نمیتوان انتظار داشت آنها در میدانهای بینالمللی خیلی خوب ظاهر شوند. به هر حال این مسائل روی عملکرد وزنهبرداران و مدالآوری آنها تأثیرگذار است و شخصی که بهعنوان رئیس فدراسیون مسئولیت قبول میکند با همه محدودیتها و مشکلات باید بهترین شرایط را برای وزنهبرداران فراهم کند. مدیریت باید شبانهروز وقت بگذارد تا در نهایت خروجی مناسبی به دست بیاید؛ اگر قرار باشد که تنها گله و شکایت باشد کار پیش نمیرود. بحث جذب اسپانسر اهمیت زیادی دارد و اگر فدراسیون بتواند این موضوع را حل کند خیلی از چالشها را هم برطرف میشود.
موضوع دوپینگ وزنهبردار نوجوان ناراحتکننده بود
رضازاده همچنین در مورد موضوع دوپینگ در وزنهبرداری اظهار کرد: IOC به این موضوع خیلی حساس است و حتی در جلساتی که جلود با مسئولان فدراسیون جهانی داشت تنها به موضوع دوپینگ رسیدگی میکردند و اگر کشورها سه نمونه دوپینگ داشته باشند آن وقت حذف میشوند، الان سختگیریها خیلی زیاد شده و فدراسیون وزنهبرداری ایران باید نظارت بیشتری روی این موضوع داشته باشد تا مشکلی به وجود نیاید.مـتأسفانه در خبرها مثبت شدن تست دوپینگ یک وزنهبردار نوجوان را شنیدم که بسیار خبر ناراحتکنندهای است؛فدراسیون باید بیشتر از قبل به موضوع دوپینگ رسیدگی کند و اگر موارد دیگری مثبت شود آن وقت به راحتی ما در معرض حذف قرار میگیریم.
وی همچنین در مورد مصدومیتها متعددی که وزنهبرداران در اردوها و مسابقات با آن مواجه میشوند؛ خاطر نشان کرد: مصدومیت جزء لاینفک رشته وزنهبرداری است؛ اما اینکه این مصدومیتها به خاطر نوع تمرینات وزنهبرداران در اردوی تیم ملی باشد؛ موضوعی است که من نمیتوانم در مورد آن اظهارنظر کنم چرا که در جریان تمرینات آنها نیستم و نمیدانم سرمربی تیم ملی چه برنامهای میدهد و آیا آسیبدیدگی ملیپوشان به خاطر برنامه اوست یا خیر. ملیپوشان به این سوال میتوانند به خوبی پاسخ بدهند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/