تمرکززدایی با افزایش اختیار استانداران همسو نیست
به گزارش گروه سیاست خبرگزای آنا از خانه ملت، ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون امور داخلی مجلس در خصوص افزایش اختیارات استانداران، گفت: در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون اساسی بر اصل تمرکززدایی تاکید فراوان شده است. مدل حکمرانی متمرکز موجب شده تا تصمیمگیریها در پایتخت انجام شود، این مدل موجب امضاهای طلایی، فربهتر شدن دولت، زمان بر شدن و پیچیده تر شدن تصمیم گیری ها شده است.
نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی افزود: نظام اداری متمرکز که از قبل پیروزی انقلاب کلید خورده و تا امروز ادامه پیدا کرده است، طبق بند ۲۸ سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری باید به حکمرانی نیمه متمرکز تبدیل شود.
وی یادآور شد: بر همین اساس دولت سیزدهم موضوع افزایش اختیارات استانداران را در راستای تحول در حوزه حکمرانی مطرح و در بودجه سال ۱۴۰۱ پیش بینی کرده است اما بهتر است که کار مردم به خود مردم واگذار شود و پارلمانهای محلی تقویت شوند.
ابوترابی معتقد است: مردم طبق فرایندی باید از مصوبات پارلمان های شهر و روستای خود مطلع شده و اظهارنظرکنند. افزایش اختیار فرمانداران یا استانداران کمکی به تحول در حوزه حکمرانی نمیکند، فرمانداران و استانداران سیاسی ترین فرد شهرستان و استان هستند و ممکن است سلیقهای تصمیم بگیرند.
بیشتر بخوانید:
عضو کمیسیون شوراهای مجلس اعلام کرد؛ اطاله رسیدگی به پرونده متهم نفتی به بهانه متهمان واهی
این نماینده مردم در مجلس یازدهم همچنین اظهار کرد: تمرکززدایی به کمک مردم عملیاتی میشود، دولت باید از ظرفیت مردم استفاده کند. کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس طرح اصلاح مدیریت شهری و روستایی را در دستور کار قرار داده و در این طرح به این موضوع پرداخته است.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت برای تحول در حوزه حکمرانی و تمرکز زدایی به جای سیاسی کاری از روش مناسب و عملیاتی استفاده کند که آن هم دخیل کردن مردم در تصمیمگیریها و مدیرت ها است.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/