دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 دی 1400 - 12:13
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۷۲)/ نعمتی در گفت‌وگو با آنا تأکید کرد؛

لزوم افزایش تعامل حوزه پژوهش کشور با مجامع علمی دنیا

توجه به فرهنگ‌سازی پژوهش در تصمیم‌گیری و ارتقای جایگاه مراکز تحقیقاتییک پژوهشگر برتر بر تعامل بیشتر حوزه پژوهش کشور با مجامع علمی دنیا از طریق شرکت اعضای هیئت علمی در کنفرانس‌های معتبر بین‌المللی و فرصت‌های مطالعاتی هدفمند تأکید کرد.
کد خبر : 628968
نعمت الله نعمتی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ نعمت‌الله نعمتی دیپلم ریاضی فیزیک خود را از دبیرستان حضرت ابوالفضل(ع) دامغان گرفت و سال ۷۸ در دانشگاه شهید رجایی تهران در رشته دبیری تربیت بدنی و علوم پذیرفته شد. او سال ۸۲ در همین رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و سال ۸۴ در رشته مدیریت ورزشی مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی مشغول تحصیل شد و از سال ۸۴ به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان کار خود را آغاز کرد و اکنون دانشیار پایه ۱۵ و رئیس این دانشگاه است.


نعمتی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در هفته پژوهش ۱۴۰۰ مقام پژوهشگر برتر استان سمنان را کسب کرد و از او با حضور مسئولان آموزشی و دانشگاهی استان تجلیل شد.




بیشتر بخوانید:


از ثبت ۹ ژن و ۶ سویه باکتریایی تا چاپ و انتشار ۳۵ مقاله


لزوم ساماندهی بخش خُرد و کلان نظام مدیریت پژوهش کشور


از تجاری‌سازی محصولات فناور تا نگارش ۵۰ مقاله با موضوع فناوری




وی در پاسخ به این پرسش که چه مؤلفه‌ها و ویژگی‌هایی باعث انتخاب شما به عنوان پژوهشگر برتر و برگزیده شد، تشریح کرد: تاکنون سه مرتبه پژوهشگر برتر استان سمنان شده و چهار کتاب را تألیف و ترجمه کرده‌ام. سال ۱۴۰۰ هم با ترجمه کتاب کسب و کار ورزشی به عنوان ترجمه کتاب برتر استان سمنان در حوزه علوم انسانی برگزیده شدم. تاکنون ۳۸ مقاله علمی در نشریات داخلی و خارجی معتبر چاپ و ۳۵ مقاله هم در کنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی ارائه کرده‌ام.


پژوهشگر برتر استان سمنان درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی و پژوهشی خود اظهار کرد: اکنون دارای پنج طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی هستم و یک طرح ملی با وزارت ورزش و جوانان در دست اقدام دارم. چهار سال سابقه مدیریت گروه تربیت بدنی و هفت سال معاون آموزشی دانشگاه و از اسفند ۹۶ تاکنون رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و عضو انجمن علمی مدیریت ورزشی آسیا و داور علمی دو نشریه داخلی و یک نشریه خارجی هم هستم.


بودجه کم و فقدان نظام صحیح در زمینه توزیع اعتبارات پژوهشی


نعمتی، نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه را تشریح و بیان کرد: بودجه کم و فقدان نظام صحیح در زمینه توزیع اعتبارات پژوهشی، نبود حمایت از محققان و پژوهشگران و بانک‌های اطلاعاتی نیز از موانع پژوهش به شمار می‌رود. ازجمله مواردی که می‌تواند در پویایی پژوهش کشور مؤثر واقع شود، توجه به آموزش پژوهش‌محور است.


وی نبود جایگاه و اعتبار برای پژوهشگران در مقایسه با امور اجرایی یا استادان دانشگاه را یادآور شد و گفت: توجه به فرهنگ‌سازی پژوهش در تصمیم‌گیری و ارتقای جایگاه مراکز تحقیقاتی به عنوان موتور محرک تولید علم در کشور لازم است؛ چراکه که این موضوع در مراکز علمی و دانشگاهی مغفول مانده است و بیشتر به انتقال مفاهیم علمی نسبت به تولید علم توجه می‌شود.


لزوم افزایش تعامل حوزه پژوهش کشور با مجامع علمی دنیا



این پژوهشگر برتر انتظار خود به عنوان پژوهشگر را از مسئولان بالادستی به‌ویژه دولتمردان بیان و اعلام کرد: بودجه پژوهشی کشور در مقایسه با سایر کشورها پایین است و این بودجه باید به دانشگاه آزاد اسلامی هم به عنوان یکی از دانشگاه‌های مؤثر کشور اختصاص یابد؛ زیرا دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت‌های زیادی از لحاظ نیروی انسانی متخصص و کارآمد و امکانات و تجهیزات مناسب در راستای رشد و توسعه فرآیند پژوهش دارد.




بیشتر بخوانید:


بی‌انگیزگی پژوهشگران با حمایت‌ و مشوق‌های حداقلی


روایت‌پژوهی قهرمانان ورزشی توسط پژوهشگر برتر


ارتباط صنعت و دانشگاه؛ حلقه مفقوده زنجیره تولید فناوری




نعمتی بر تعامل بیشتر با مجامع علمی دنیا از طریق شرکت اعضای هیئت علمی دانشگاه در کنفرانس‌های معتبر بین‌المللی و فرصت‌های مطالعاتی هدفمند تأکید کرد و ادامه داد: به‌تازگی در دانشگاه آزاد اسلامی طرح‌های خوبی از جمله طرح پویش، طرح پایش، ایجاد سراهای نوآوری، دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و ... اجرا شده است که می‌باید از سوی واحدها پیگیری شود.


انتهای پیام/۴۰۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب