جزئیات برگزاری هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی در نیشابور
سیدمجتبی موحدیفر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در نیشابور اظهار کرد: هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی نیشابور ۱۵ تا ۱۸ آذر ۱۴۰۰ با انگیزه جذب ایدههای نوآورانه و خلّاقانه در زمینههای مرتبط با فعالیتهای مرکز رشد از بین دانشآموزان و دانشجویان برگزار میشود.
وی اضافه کرد: این رویداد در چهار روز متوالی و نوبت بعدازظهرها برگزار میشود و در روز نخست با اعلام نتایج اولیه، گروههای مختلف منطبق با ایدههای برگزیده ایجاد و به همراه آموزش، فرآیند تیمسازی آغاز میشود، روز دوم و سوم فرآیندهای منتورینگ و دورههای آموزشی موردنیاز ادامه مییابد و تیمها فرصت تکمیل ایدههای خود را مییابند، روز چهارم هم فعالیت گروهها تکمیل شده و نتایج نهایی اعلام میشود.
بیشتر بخوانید:
رویداد استارتآپی «فرشآپ» برگزار میشود
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، اهداف برگزاری هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی نیشابور را برقراری شرایط همکاری متقابل با سازمانها و صنایع بومی و استقرار واحدهای تحقیق و توسعه آنان در مرکز رشد عنوان کرد.
موحدیفر گفت: سابقه فرهنگی و صنعتی شهرستان نیشابور با استقرار صنایع مادر از قبیل خودروسازی، نیروگاه و فولاد ظرفیت فوقالعادهای را برای برگزاری ادواری این رویداد فراهم میکند.
وی، نوآوری ایده، سادگی، قابلیت رقابت و عرضه در بازار را از محورهای اصلی هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی نیشابور عنوان و بیان کرد: منتخبان طرحهای واصل شده در مراحل مختلف با کسب حداقل آموزشهای مورد نیاز، آماده راهاندازی کسب و کار کوچک و پایدار با ارزش افزوده مناسب میشوند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور متذکر شد: مزایای دیگر هفتمین رویداد کارآفرینی استارتآپی نیشابور بهرهمندشدن هستهها و واحدهای فناور، امکان بسترسازی مناسب برای توسعه فناوریهای مرتبط در مرکز رشد به صورت مستقل است.
موحدیفر تبیین کرد: در مراسم روز پایانی این رویداد جوایزی به همراه لوح یادبود به منتخبان اهدا میشود، بعد از رویداد پذیرفتهشدگان نهایی در قالب هسته فناور وارد دورههای پیش رشد شده و ضمن برخورداری از مشاوره استادان، امکانات کارگاهی، آزمایشگاهی و شرکت در دورههای آموزشی لازم، فرصت آزمایش و نمونهسازی را مییابند.
وی توضیح داد: هستههای فناور میتوانند متناسب با شکوفایی و در مراحل مختلف وارد دورههای رشد شوند و ضمن برخورداری از خدمات صنعتی، تجاریسازی و تأمین مالی، امکان ادامه و تکمیل طرح تا کسب درآمد را بیابند. استقرار امکانات متعدد از قبیل آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز و مختلف ضمن بهرهمندی از اعضای هیئت علمی مجرب و توانمند زمینه بسیار خوبی برای حمایت از هستهها و واحدهای فناور و شکوفایی و بالندگی آنان است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/