حل مشکلات با راهکارهای علمی توسط بسیج اساتید
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در دیدار با استاندار جدید هرمزگان به مناسبت هفته بسیج، بسیج اساتید را افشره استادان کاردان و مجرب دانست که میتوانند با استفاده از علوم نوین و علم و تکنولوژی مشکلات پیشرو را رصد و برای حل آنها راهکار علمی و عملی ارائه کنند.
بیشتر بخوانید:
گسست بین خانواده و دانشگاه باید ترمیم شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، ظرفیت این دانشگاه و بسیج اساتید آن را مهم ارزیابی کرد و افزود: این دانشگاه به عنوان بزرگترین مجتمع دانشگاهی در استان با دارابودن حدود ۵۰ درصد هیئت علمی و به دوش کشیدن نیمی از بار آموزشی استان میتواند در امور مختلف کمک کند.
وی با بیان اینکه اکثریت مدیران، مسئولان و کارکنان بخش دولتی و خصوصی دانشآموخته این دانشگاه هستند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۶۳ در این استان و در شهر بندرعباس تأسیس و کار خود را با دو رشته کاردانی از یک کانکس فلزی آغاز کرد و توانست با پشتوانه مردمی و همت مسئولان با رشد چشمگیر، امروز با نزدیک به ۱۱۰ رشته متنوع از مقطع کاردانی تا دکتری در بندرعباس و ۵۶۰ رشته در استان هرمزگان به جامعه دانشگاهی خدمترسانی کند.
رئیس دانشگاه آزاد واحد بندرعباس با بیان اینکه دانشگاه آزاد هیچ بودجه دولتی ندارد و تنها درآمد آن وصول شهریه از دانشجوست، بیان کرد: با توجه به امکانات و تجهیزات درخور و قابل تحسین این دانشگاه و وجود استادان مجرب و بهنام در رشتههای مختلف در سراسر کشور و در هرمزگان و ارائه خدمات با کیفیت، شهریه آن نسبت به مدارس و حتی کودکستانها قابل مقایسه در نوع خود نیست.
کامرانی، سرمایهگذاری و توسعه در حوزه شرکتهای دانشبنیان، مراکز رشد، هستههای فناور را در بستر درآمدزایی، ایجاد اشتغال با محور کارآفرینی مهم و از دغدغههای این دانشگاه برشمرد و افزود: این دانشگاه با عزم جدی حرکت رو به رشد خود را برای رسیدن به دانشگاههای نسل جدید آغاز کرده و میکوشد تا با استفاده از اندیشه، فکر و توانمندی هیئت علمی و کارکنان بسیجی و خدوم خود این خواسته را عملیاتی کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از آمادگی این دانشگاه برای همکاری در امور صنعتی و ورود به بخشهای مختلف جامعه در حوزه ایده بخشی، پژوهشی، فناوری و علمی در راستای حل مشکلات جامعه خبر داد و بیان کرد: استادان مجرب و بسیجی این دانشگاه و سایر دانشگاههای استان به عنوان مغز متفکر، میتوانند با ورود به مسائل اقتصادی، اجتماعی، صنعتی و... بسیاری از چالشهای پیشرو را از میان بردارند.
کامرانی، تشریک مساعی، همدلی و همراهی همه بخشها در کنار یکدیگر را مهم قلمداد کرد و گفت: با ایجاد همدلی و همراهی میتوان همگام به سمت حل مشکلات جامعه حرکت کرد و با تکیه بر توانمندی داخلی و سرمایهگذاری بر بخش جوان و نخبه دانشگاهی بهویژه استادان و دانشجویان اخلاقمند و بسیجی رسیدن به توسعه همه جانبه را هموار کرد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/