دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آبان 1400 - 16:56
حسینی:

برای پاسخ به شبهات باید از بهترین شیوه‌ها استفاده شود

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه برای پاسخ به شبهات باید از بهترین شیوه‌ها استفاده شود، گفت: امروز نیاز مبرم جامعه تربیت نیروهای اندیشمندی است که بتوانند به هنگام به شبهات و ابهامات پاسخ دهند.
کد خبر : 622721
سید محمد حسینی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح نمایندگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و اجلاس مدیران استانی سراسر کشور، ضمن تبریک هفته بسیج و با اشاره به تأثیر فعالیت بانوان در حوزه‌های علمیه، گفت: مقام معظم رهبری در اجتماع علما، اساتید، مدیران مدارس و طلاب حوزه علمیه قم، تحصیل و تبلیغ هزاران طلبه خواهر را پدیده‌ای عظیم و مبارک دانستند چون این حرکت آثار علمی و معنوی و برکات فراوانی برای جامعه دارد.


وی ادامه داد: بانوان عالم و فاضل حوزه‌های علمیه خواهران می‌توانند در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرین باشند و با کسب معارف ناب اسلامی و اخلاق، در ارتقای سطح آگاهی و ترویج مکارم و فضائل پیشقدم شوند.


معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس تصریح کرد: در گذشته در حوزه علوم اسلامی تک‌ستاره‌هایی همچون بانوی اصفهانی به عنوان بانویی مجتهده داشتیم، اما امروز باید به فرمان رهبر انقلاب لبیک بگوییم و این درخواست را اجابت کنیم و هزاران زن با فضیلت در رشته‌های مختلف تربیت کنیم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای علمی و فکری داخل و خارج از کشور باشیم.


حسینی در ادامه با اشاره به نامه فدراسیون جهانی شیعیان خوجه اثنی اعشری خطاب به حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی برای روشنگری درباره جریانی مدعی «اصلاح تشیع»، گفت: در این نامه ذکر شده که اخیراً جریان مدعی «اصلاح تشیع» در میان جمعیت ما راه افتاده که متأثر از افکار تکفیری نسبت به زیارت جامعه، عاشورا، دعای توسل، ولایت تکوینی، وجود امام مهدی (عج) و حتی عصمت پیامبر و ائمه تشکیک کرده و به زعم خودشان صرفا تکیه به قرآن دارند و به احادیث و عترت اهتمامی ندارند، در این نامه از آیت‌الله مکارم خواسته‌اند که با ارسال پیامی به کنفرانس آنان در لندن پاسخ این شبهه‌افکنی‌ها را بدهند و روشنگری کنند.


عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: امروز نیاز مبرم جامعه تربیت نیروهای اندیشمندی است که بتوانند به هنگام به شبهات و ابهامات پاسخ دهند. دیگر مثل گذشته تبلیغات دینی به محرم، صفر و ماه رمضان محدود نیست، بلکه هر روز و هر ساعت شبهات جدیدی مطرح می‌شود که نیاز به پاسخ و توضیح دارد و افراد با سواد هر لحظه و در هر مکان می‌توانند رسالت تبلیغی خود را برای مخاطبان فراوانی در فضای مجازی انجام دهند.


وی اظهار کرد:‌ قطعاً در حوزه‌های علمیه با تلاش گسترده‌ای که صورت می‌گیرد طلاب و دانشجویان مجهز و مسلط به مبانی اسلامی و مباحث روز می شوند و با فراگیری شیوه‌های «دعوت الی‌الله» از جمله روش‌های تربیتی می‌توانند تأثیرگذاری خود را مضاعف کنند.


حسینی تصریح کرد: برای پاسخ به شبهات باید از بهترین شیوه‌ها استفاده کرد و این کار با استفاده از هنر میسر می‌شود. اگر مقام معظم رهبری بر بهره‌گیری از شعر و ادبیات فاخر تأکید می‌کنند به خاطر تأثیرگذاری بیشتر است، همان روشی که خداوند در قرآن معجزه جاودان بکار گرفته یعنی مضامین والا و بلند را در قالبی زیبا و جذاب ارائه می‌دهد آن سان که فرمودند: ظاهره انیق و باطنه عمیق.


معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به توجه اسلام به بانوان و نقش حضرت خدیجه در کنار و همراهی با حضرت محمد(ص) گفت: امیدواریم همانگونه که در دوران انقلاب، در جهاد و خدمت به محرومان، دوران دفاع مقدس و یاری مدافعان سلامت، بانوان در کنار مردان، ساعی و کوشا بودند در جنگ نرم فرهنگی و رسانه‌ای هم نقش‌آفرین باشند.


وی افزود: قطعا بانوان می‌توانند نقش مؤثری را در جهاد تبیینی ایفا کنند و از این جهت انتظار داریم با بازگشایی حضوری کلاس‌ها، حوزه‌های علمیه توفیقات بیشتری در تعلیم و تربیت داشته باشند و دانش‌آموختگان این مراکز مقدس در سراسر کشور در عرصه‌های گوناگون منشأ اثر باشند.


در این مراسم همچنین حجت اسلام کبیریان، حجت‌الاسلام ابوترابی امام جمعه مقت تهران و استاد بهجت‌پور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، طی سخنانی به مأموریت‌ها و رسالت بی‌بدیل حوزه‌های علمیه خواهران و اقداماتی که تاکنون انجام شده اشاره کردند.


انتهای پیام/ ۴۱۶۴


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب