اختتامیه هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران چگونه گذشت؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرری، اختتامیه هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران با حضور سعید قاضی مغربی رئیس کنفرانس و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، محمدمهدی نائبی رئیس کمیته دائمی برگزاری کنفرانسهای رادار و سامانههای مراقبتی، رامین محمدعلی طهرانی دبیر کنفرانس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، محمدرضا منیری دبیر علمی کنفرانس، حمید خدابخشی دبیر اجرایی کنفرانس، سیدابوالفضل حسینی دبیر علمی IEEE، اعضای هیئت رئیسه و شرکتکنندگان در سالن خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
سامانههای مراقبتی در حوزه نظامی باعث امنیت کشور میشوند
سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در این کنفرانس گفت: یک سال کار و تلاش مداوم برای برگزاری این کنفرانس نشان از درایت، بصیرت، تشخیص نیازهای کشور و حوزه نظامی و دفاعی است و در هر کدام از جلسات این کنفرانس تقریباً بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ شرکتکننده حضور داشتند و با برگزاری این کنفرانسها در دانشگاهها و حرکت به سوی تبدیلشدن به دانشگاه حل مسئله و ارتباط صنعت میتوان گامی در راستای شناسایی نیازهای کشور در صنایع مختلف برداشت.
دریافت ۱۲۴ مقاله برای کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران
رامین محمد علی طهرانی دبیر هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران هم عنوان کرد: این کنفرانس بستری را برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای این حوزه فراهم کرد و امیدواریم همافزایی لازم را برای شناسایی نیازهای صنعت دفاعی و نظامی کشور ایجاد کرده باشیم.
دبیر علمی هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی هم با اشاره به محدود شدن برخی از حوزههای فنی و صنایع مخابرات در سطح جهان بیان کرد: نوع انتظار ما از این کنفرانسها پوشش صنایع قالب و نزدیکی هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت است و خروجی آن باید راهگشای مشکلات صنعت باشد.
محمدرضا منیری همدانی از دریافت ۱۲۴ مقاله برای این کنفرانس خبر داد و گفت: ۲۵۰ نتیجه داوری برای ما ارسال و در نهایت ۶۹ مقاله پذیرش نهایی و ۶۴ مقاله در کنفرانس نمایه شد؛ از جمله خصوصیات بارز هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران انتخاب مقالات با موضوعات کاربردی بود.
وی توضیح داد: ۱۴ کارگاه مشخص و پژوهشگران و علاقهمندان در آن ثبتنام کردند و پس از اتمام این کارگاهها گواهینامه معتبر به افراد اعطا شد.
دبیر اجرایی هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران هم تبیین کرد: با تلاشهای بسیار برای نخستینبار این کنفرانس در دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار شد، دبیرخانه این کنفرانس از آبان سال ۱۳۹۹ و با چاپ فراخوان در دانشگاه صنعتی مالک اشتر شروع به کار کرده و از جمله اقدامات صورت گرفته طراحی وب سایت، تبلیغات، پذیرش مقالات، دعوت از سخنرانان کلیدی، برگزاری نشست تخصصی رساله دکتری به منظور تبادلنظر و ایدهپردازی در حوزه رادار بود.
حمید خدابخشی، ویژگیهای هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران را تلفیقی بودن آن عنوان کرد و گفت: این همایش سالهای گذشته به صورت حضوری برگزار میشد و سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت کاملاً مجازی و امسال به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
وی در ادامه توضیح داد: سه کارگاه سامانههای مراقبتی سونار، آزمایشهای تست و تحویل سامانههای راداری و رادارهای شناوری از جمله کارگاههای برگزار شده در هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران بوده است.
دبیر اجرایی هشتمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی ایران هم گفت: با همکاری صنایع الکترونیک شیراز، شرکت تحقیقاتی یاسین و شرکت فاتحین صنعت شریف نمایشگاهی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برپا خواهیم کرد؛ همچنین نهمین کنفرانس ملی رادار و سامانههای مراقبتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
مقالات محسن درویشنژاد، سید روحالله ثمره هاشمی، محمد خوشباطن و محبوبه صفری دهنوی بهعنوان مقالات برتر شناخته و با اهدای جوایز از آنان تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/