گسترش تعاملات بینالمللی به منظور تبادل آخرین دستاوردهای پژوهشی حوزه ICT
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد خوانساری درباره برنامههای این مرکز برای حضور در مجامع بینالمللی افزود: به منظور تبادل آخرین دستاوردهای پژوهشی درحوزه ICT، سمپوزیوم بینالمللی مخابراتIST هر دو سال یکبار از سوی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود و تاکنون هفت دوره آن برگزار شده است.
وی ادامه داد: این سمپوزیوم فرصتی است برای متخصصان، دانشگاهیان و فعالان حوزه ICT تا بتوانند به تبادل آخرین دستاوردها و پیشرفتهای مطرح در زمینه علوم و فناوریهای نوظهور، استانداردها و خدمات و کاربردها بپردازند.
خوانساری تصریح کرد: همزمان با برگزاری سمپوزیوم، مقالات پذیرفته شده از میان مقالات رسیده به دبیرخانه و سخنرانیهای دعوتی توسط متخصصان برجسته دانشگاهها و مراکز پژوهشی جهان ارائه شده است و همچنین اجرای کارگاههای آموزشی و میزگرد، با حضور اساتید برجسته دانشگاهها و مراکز پژوهشی ایران و سایرکشورهای جهان یکی از فعالیتهای بسیار ارزشمند این سمپوزیوم است.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات گفت: سال گذشته در راستای حمایت از دانشجویان مستعد و فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با مساعدت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت رایگان ظرفیت قابل توجهی در اختیار 10 دانشگاه برتر کشور جهت دانشجویان برتر در گرایشهای مرتبط با حوزه ICT قرار گرفت.
وی به همکاری با بنیاد ملی نخبگان جهت جذب متخصصان و دانشمندان برجسته ایرانی غیر مقیم اشاره و بیان کرد: پیرو تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر تسریع انتقال فناوری در حوزه فاوا و همچنین جذب نخبگان و متخصصین ایرانی خارج از کشور در حوزه ICT، در اولین گام پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام به امضاء قراردادی با معاونت بینالملل بنیاد ملی نخبگان در جهت تسهیل جذب ایرانیان متخصص غیرمقیم کرد.
خوانساری تاکید کرد: در این قرارداد تسهیلاتی از طرف معاونت بینالملل بنیاد ملی نخبگان برای این مهم تخصیص داده شده است تا در قالب تسهیلات دروه پسادکتری، تسهیلات دوره فرصت مطالعاتی، تسهیلات برگزاری سخنرانیهای علمی و یا کارگاههای آموزشی در زمان بازدید این از ایران در اختیاران قرار گیرد.
انتهای پیام/