صندوق کارآفرینی امید ۴ هزار میلیارد تومان برای حمایت از کارآفرینان اختصاص داد
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، در نشست تخصصی فراکسیون کارآفرینان مجلس که با حضور بانوان کارآفرین از سراسر کشور و نمایندگان برخی اتحادیه ها در اتاق بازرگانی، صنایع و معاون کشور برگزار شد، مسائل و مشکلات بانوان کارآفرین در صنوف و بخش های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در این نشست با تشریح برنامه این صندوق برای حمایت از کارآفرینان در بخش های مختلف گفت:آمادگی داریم در چهارجوب توافق نامه ای حمایت های مالی مورد نیاز را از کارآفرینان زن داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه سقف حمایت ها از بخش های مختلف متفاوت است گفت: از یک تا چهار میلیارد تومان می توانیم از کسب و کارهای مختلف حمایت مالی داشته باشیم.
نوراله زاده از اختصاص چهار هزار میلیارد تومان به حمایت از کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک خبر داد و اعلام کرد: برای حمایت از بانوان کارآفرین کوتاهی نخواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین حاجی دلیگانی در این نشست با اشاره به اینکه هدف اصلی شکل گیری فراکسیون کارآفرینان مجلس شورای اسلامی حمایت از کارآفرینان است خاطرنشان کرد:ما دو هدف را در راستای حمایت از مردم و همه کارآفرینان دنبال می کنیم که شامل قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون است.
رپیس فراکسیون حمایت از کارآفرینان مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات کارآفرینی در کشور تاکید کرد: بخشی از این مشکلات مربوط به قوانین دست پاگیر و برخی مربوط به بخشنامه های دست و پاگیر است.
وی تاکید کرد: صدای ما همواره رسا و بلند است چرا که از کسی ترسی نداریم و صادقانه برای حل مشکلات مردم و کارآفرینان تلاش می کنیم و در خدمت مردم هستیم.
دلخوش عضو فراکسیون کارآفرینان مجلس نیز در این نشست با اشاره به اینکه باید صادقانه تلاش کنیم مشکلات و موانع کارآفرینی برای همه کارآفرینان بویژه بانوان حل شود افزود: تلاش می کنیم در اولین فرصت تفاهم نامه ای سه جانبه بین فراکسیون مجلس، کانون کارآفرینان و و صندوق کارآفرینی امید منعقد شود تا بتوانیم مشکلات کارآفرینی بانوان را به نحو شایسته حل و فصل کنیم.
در نشست خانم دستپاک عضو هیات نمایندگان اتاق تهران و عضو هیات رئیسه کانون کارآفرینان کشور بر لزوم توجه به کارآفرینی بانوان اشاره کرد و گفت: زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند این در حالی است که نرخ مشارکت اقتصادی آنها ۱۶ درصد است.
وی بر شنیده شدن صدای کارآفرینان زن و حل مشکلات آنها با همکاری مجلس و دولت و اتاق بازرگانی تاکید کرد.
دشتی مدیرکل اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی نیز دستاوردها و برنامه های جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال و کارآفرینی از جمله طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و ... را تشریح کرد.
دشتی نیز در این نشست به تشریح دستاوردها و فعالیت های جهاد دانشگاهی در حوزه حمایت از اشتغال، توسعه کارآفرینی و توسعه مشاغل خانگی پرداخت.
وی از تلاش برای برگزاری نمایشگاه تخصصی برای مشاغل خانگی خبر داد و اعلام کرد: براساس تفاهمی که با مدیران نمایشگاه بین المللی تهران داشتیم برگزاری این نمایشگاه در تقویم گنجانده شده و دو بار در سال این نمایشگا ههای تخصصی برگزار می شود.
در این جلسه احمدیان دبیر فراکسیون کارآفرینان مجلس برگزار شد مقرر گردید بزودی نشست دیگری با حضور وزیران مرتبط تشکل شود و به مشکلات کارآفرینی بویژه بانوان کارآفرین بطور جدی رسیدگی شود.
احمدیان با اشاره به برگزاری این نشست گفت: تلاش می کنیم برگزاری این نشست به همراهی و هماهنگی بیشتر دولت و مجلس برای حل مشکلات کارآفرینی در کشور منجر شود.
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/