دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1400 - 09:36
دوستار:

هزار مقاله در حوزه‌های مختلف مهدویت ارائه می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به فعالیت دبیرخانه مهدویت در این دانشگاه اظهار کرد: قرار است هزار مقاله در حوزه‌های مختلف مهدویت ظرف مدت سه سال ارائه شود.
کد خبر : 620211
دوستار



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از رشت، محمد دوستار در جلسه امر به‌ معروف و نهی از منکر گیلان که با حضور اعضای ستاد امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، اظهار کرد: تلاش برای حفظ دستاوردها و ارزش‌های انقلاب اسلامی، حفظ و صیانت از دانشگاه و ارتقای علمی جامعه ازجمله تکالیف مهمی است که بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی قرار داده شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان این دانشگاه را مولود انقلاب اسلامی خواند و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در کنار کارکردهای علمی و پژوهشی، کارکردهای دیگری را نیز به‌عنوان اولویت دنبال می‌کند که یکی از آنها راه‌اندازی دبیرخانه مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان است.


دوستار با اشاره به فعالیت دبیرخانه مهدویت اظهار کرد: قرار است هزار مقاله در حوزه‌های مختلف ظرف مدت سه سال ارائه شود. گیلان یکی از استان‌هایی است که از ساختار دبیرخانه مهدویت برخوردار است و قصد دارد در دو حوزه مهدویت و خانواده و مهدویت و رسانه متمرکز شود.




بیشتر بخوانید:


نهادهای نخبگانی پای کار فریضه امر به‌ معروف باشند


بی‌تفاوت نبودن به مسائل فلسفه ذاتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است




وی تأکید رهبر معظم انقلاب درباره تشکیل کرسی‌های آزاداندیشی را یادآور شد و مطرح کرد: ۹۵ کرسی آزاداندیشی سال گذشته نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان برگزار شد و از لحاظ رتبه، مقام دوم را در کشور کسب کردیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، کارکردهای اجتماعی را هم دنبال می‌کند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی اجتماعی می‌دانیم.


دوستار بیان کرد: عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در تمام ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه باید نمود داشته باشد به‌طوری‌که مردم احساس کنند این دانشگاه در تلاش است به حوزه‌های مختلف شهری و جامعه کمک کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه امر به‌ معروف و نهی از منکر و تشکیل کارگروه‌ها در این زمینه اظهار کرد: این کارگروه‌ها با دو رویکرد برون‌دانشگاهی و درون‌دانشگاهی تشکیل شدند و به‌صورت تخصصی روی موضوعات بحث کرده و به هیئت‌رئیسه دانشگاه در سیاست‌گذاری و ارزیابی عملکردی کمک می‌کنند.


دوستار افزود: در حوزه برون‌دانشگاهی نیز نگاه‌ها به سمت حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و در این راستا نشست‌ها و کارگروه‌هایی توسط استادان تشکیل می‌شود و دستاوردهای خود را نیز در قالب کرسی می‌توانند، مطرح کنند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب