چرا با خوردن اسفناج حس عجیبی در دندانها ایجاد میشود؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، همیشه بعد از خوردن اسفناج حس عجیبی روی دندانها ایجاد میشود، گویی که لایهای از گچ یا شن روی آنها را پوشانده است. اسفناج منبع غنی از آهن به شمار میرود و علاوهبراین سرشار از اسید اگزالیک است. وقتی اسفناج را میجوید، کلسیم موجود در بزاق به اسید اگزالیک واکنش نشان میدهد و کریستالهای نامحلول اگزالات کلسیم ایجاد میکند.
این کریستالها به دندانها میچسبد و بدین ترتیب حس گچی مانند یا شن مانندی به دندانها میدهند. شاید فکر کنید که نوشیدن شیر این مشکل را برطرف کند اما این کار شرایط را بدتر میکند. شیر سرشار از کلسیم است، بنابراین حس عجیب دندانها را افزایش میدهد. البته اسفناج آسیبی به دندانها نمیزند، درواقع کریستالهای اگزالات کلسیم در برخی روشهای درمانی دندان استفاده میشوند. این ترکیب حساسیت را کاهش میدهد بنابراین روی عاج دندان به کار میرود که زیر مینای دندان قرار دارد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/