دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 آبان 1400 - 09:04

پشتیبانی بازار ارز دیجیتال والکس از رمزارز فانتوم

رمزارز فانتوم در شبکه bep2‌ در والکس پشتیبانی می‌شود. این رمزارز در حال حاضر رتبه سی و دومین ارز دیجیتال بزرگ دنیا را در اختیار دارد. شنبه‌های هر هفته‌ی پاییز رنگارنگ والکس با معرفی یک ارز دیجیتال جدید آغاز می‌شود. شما می‌توانید سه روز اول هفته، ارز جدید هفته والکس را با کارمزد صفر معامله کنید.
کد خبر : 619432
image-20211107085915-1.jpeg



به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، رمزارز فانتوم در شبکه bep2‌ در والکس پشتیبانی می‌شود. این رمزارز در حال حاضر رتبه سی و دومین ارز دیجیتال بزرگ دنیا را در اختیار دارد. شنبه‌های هر هفته‌ی پاییز رنگارنگ والکس با معرفی یک ارز دیجیتال جدید آغاز می‌شود. شما می‌توانید سه روز اول هفته، ارز جدید هفته والکس را با کارمزد صفر معامله کنید.


والکس در طول جشنواره پاییزی خود مسابقات مختلفی را با اهدای جوایز ارزشمند برگزار می‌کند. شما نیز می‌توانید با دنبال کردن والکس در شبکه‌های اجتماعی از آخرین اخبار والکس و مسابقات آن آگاه شوید.


فانتوم چیست؟


فانتوم یک بلاکچین هوشمند و قرارداد-فعال (contract-enabled) است که محیطی قدرتمند برای طراحی و توسعه dappها به کاربر ارائه می‌دهد. در واقع فانتوم یک پلتفرم متن‌بازِ هوشمند برای dappها است؛ با این ویژگی که هم غیرمتمرکز است و هم نیازی به اجازه دسترسی ندارد. همچنین می‌توان گفت که یکی از چندین و چند شبکه بلاکچین است که محیطی جایگزین برای اتریوم ارائه می‌کند. شبکه اصلی بلاکچین فانتوم در دسامبر ۲۰۱۹ راه‌اندازی شد. این شبکه قصد داشت تا با ارائه تعادلی پایدار از مقیاس‌پذیری، امنیت و تمرکززدایی، راه‌حلی مناسب برای معضل سه‌گانه (trilemma) بلاکچین ارائه می‌دهد.


فانتوم چطور کار می‌کند؟


فانتوم، درست مثل دیگر محیط‌های جایگزین‌ اتریوم، تلاش دارد تا نسبت به پلتفرم‌ قرداد هوشمند نسخه اتریوم ۱.۰ ، مقیاس‌پذیری بیشتری به کاربر ارائه کرده و در عین حال هزینه کمتری را تحمیل کند. زیرساخت فانتوم از طریق aBFT و PoS به یکدیگر متصل شده‌اند. ساختار شبکه aBFT طوری طراحی شده که در عین حال که امنیت شبکه را حفظ می‌کند، سرعت را به حداکثر می‌رساند.


قراردادهای هوشمند کارکردهای متنوعی دارند که برخی از آن‌ها بسیار محبوب و شناخته‌شده هستند. این قراردادها در امور مالی غیرمتمرکز (Defi) نقش اساسی داشته و نیازمند یک نهاد مدیریتی متمرکز نیستند. در واقع با همین قراردادهای هوشمند است که طراحان و توسعه‌دهندگان می‌توانند dAppهایی تولید کنند که پلتفرم‌های DeFi به راه بیندازند. همچنین، قراردادهای هوشمند را برای ایجاد مالکیت توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) به کار گرفته می‌شوند.


اتریوم نخستین رمزارزی بود که قرارداده‌های هوشمند را ارائه کرد، و در واقع پلتفرمی است که بیشتر dAppها بر بستر آن طراحی و اجرا می‌شوند. اما با این حال، اتریوم با مشکل ازدحام مواجه است و همین مسئله باعث شد که این پلتفرم دچار قطعی شده و هزینه‌های تراکنش در آن بالا باشد. به همین خاطر بود که چند پلتفرم جایگزین به وجود آمد که هم سرعت بیشتری داشتند و هم خدمات را با هزینه کمتری ارائه می‌کردند.


توکن فانتوم چه کاربردی دارد؟


توکن فانتوم در واقع رمزارز بومی این پلتفرم است. موارد استفاده این توکن از این قرار است:


استیکینگ: فانتوم از الگوی گواه بر سهام (proof-of-staking) استفاده می‌کند. تراکنش‌ها با نودهایی انجام می‌شوند که که از توکن‌های فانتوم افراد ساخته شده است. با انجام استیکینگ رمزارز به این شیوه، فرد می‌تواند به امنیت شبکه کمک کرده در قبال آن پاداش دریافت کند.


مدیریت: از آنجا که فانتوم یک پلتفرم غیرمتمرکز است، افراد صاحب توکن درباره آینده آن تصمیم‌گیری می‌کنند. فرد می‌تواند با دارا بودن فانتوم و درواقع داشتن سهم، تغییرات در پلتفرم را پیشنهاد کرده یا به تغییرات رأی دهد.


هزینه شبکه: هزینه‌های شبکه فانتوم با رمزارز خودِ این شبکه پرداخت می‌شود. این هزینه‌ها بر تراکنش‌ها، ایجاد و استقرار قراردادهای هوشمند، و همچنین ایجاد شبکه‌های جدید اعمال می‌شود.


پرداخت‌ها: فانتوم با سرعت بالای تراکنش و همچنین هزینه‌های پایین، راهی بسیار مناسب برای انتقال وجه به طرف‌های دیگر است.


بزرگترین چالش پیش روی فانتوم چیست؟


شاید بزرگترین چالش فانتوم، وجود رقبای سرسخت باشد. در حال حاضر چند جایگزین برای اتریوم وجود دارد که با کارکرد مناسب خود آن را به چالش می‌کشند. کاردانو در طی یک سال اخیر رشد چشمگیری داشته، و سولانا نیز، که پیشتر به آن اشاره شد، با تراکنش‌های برق‌آسای خود رقیبی سرسخت به حساب می‌آید. حتی خود اتریوم هم در حال به‌روزرسانی به اتریوم ۲.۰ است. این به روزرسانی جدید باعث می‌شود که اتریوم ۲.۰ نیز مانند فانتوم از الگوی گواه بر سهام استفاده کند. به بیان دیگر، اتریوم ۲.۰ می‌تواند سرعت تراکنش‌ها را افزایش داده و هزینه‌ها را نیز کاهش دهد.


فانتوم با توجه به سرعت بالایی که دارد و همچنین پلتفرم پیشرفته قراردادهای هوشمند می‌تواند سرمایه‌گذاری مطمئنی در حوزه رمزارز باشد. کارمزد تراکنش‌های فانتوم معمولاً بسیار کم است. گزارش‌ها در ماه مه سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهند که میزان تراکنش‌های فانتوم از ۳ میلیون عبور کرده و اکنون سریع‌ترین پلتفرم بلاکچین است. البته فانتوم تنها رمزارزی نیست که این سرعت بالا را به کاربر ارائه می‌کند. شاید پلتفرم سولانا در آینده نزدیک بتواند در سرعت از فانتوم پیشی بگیرد. اما با این حال، عملکرد فانتوم بسیار خیره‌کننده است.



چطور فانتوم بخریم؟


شما می‌توانید با عضویت در صرافی ارز دیجیتال والکس و طی کردن مراحل احراز هویت، ارز دیجیتال فانتوم را در والکس معامله کنید. مراحل ثبت نام و احراز هویت در والکس به این شکل است:


1- ثبت نام با ایمیل و تایید آدرس ایمیل با ورود به صفحه: https://wallex.ir/app/auth/register


2- بارگذاری مدارک احراز هویت و ارائه شماره تلفن ثابت و همراه


3- انتظار برای تایید پروفایل توسط پشتیبانی سایت


بعد از ثبت نام در والکس و وصل کردن حساب بانکی به پلتفرم والکس می‌توانید حساب ریالی خود را شارژ کنید و فانتوم را در پایه بازار ریالی والکس بخرید. کارمزد معاملات ریالی در والکس از 0.4 درصد در والکس آغاز شده و تا 0.2 درصد نسبت به سطح کاربری شما کاهش خواهد یافت. کارمزد معاملات در والکس در پایه بازار تتر و بیت کوین ثابت و 0.2 درصد است.



انتهای پیام/ ر



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب