دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کریمی نیسیانی:

اقناع‌ در حوزه سایبر یک ضرورت است

دروس بین رشته‌ای سایبری به امنیت پایدار ضریب می‌دهدمعاون فنی قرارگاه پدافند سایبری با بیان اینکه قسمت عمده‌ای از زیرساخت‌های کشور یا دورن فضای سایبر و یا وابسته به این فضا هستند گفت: برای موضوعات مختلف جامعه دو راهکار سلبی و ایجابی وجود دارد، راهکار سلبی همیشه پاسخگو نیست اما مسئولان و مردم باید در حوزه پدافند غیرعامل و سایبری فرهنگ‌سازی درستی داشته باشند.
کد خبر : 618890
سایبری

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، هادی کریمی نیسیانی، معاون فنی قرارگاه پدافند سایبری کشور با اشاره به جدید بودن موضوع سایبر در دنیا گفت: هر چیزی که در حوزه الکترونیک، آی تی، ارتباطات، جنگ اطلاعاتی و سیستم‌های کنترل صنعتی کار کند جزئی از فضای سایبر است.


وی نبود ادبیات یکپارچه و واحد در سایبری را از جمله مشکلات این حوزه دانست و ادامه داد: موضوع سایبری به حدی پیچیده است که ادبیات واحدی در دنیا برای آن وجود ندارد.


کریمی نیسیانی با بیان اینکه قسمت عمده‌ای از زیرساخت‌های کشور یا دورن فضای سایبر و یا وابسته به این فضا هستند یادآور شد: برای موضوعات مختلف جامعه دو راهکار سلبی و ایجابی وجود دارد، راهکار سلبی همیشه پاسخگو نیست اما مسئولان و مدیران و عامه مردم باید در حوزه پدافند غیرعامل و سایبری فرهنگ سازی درستی داشته باشند.


وی اقناع سازی در این حوزه را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: وقتی افراد تاثیرات بدافزارها را مشاهده کنند و اقناع شده باشند خودشان آگاه شده و برای پیشگیری از آن اقدام می‌کنند و لذا تا زمانی که همه به این درک نرسند نمی‌توان کاری از پیش برد.


معاون فنی قرارگاه پدافند سایبری با ابراز گلایه از نبود دروس بین رشته‌ای در حوزه سایبری و نبود ادبیات مشترک بین آنها اظهار داشت: امنیت خریدنی نیست و لذا برای امنیت و پدافند سایبری باید روی پای خود بایستیم و برای این منظور و به دنبال تولید دانش و علم از طریق دانشگاه‌ها و موسسات دانش بنیان اقداماتی را انجام دادیم؛ طراحی دوره‌های کوتاه مدت عرضی و حمایت از شرکت‌های داخلی از آن اقدامات بود.


وی درباره جنگ سایبری تشریح کرد: جنگ سایبری زمانی رخ می‌دهد که بدانیم از طرف دولت یک کشور یا گروه‌های وابسته به آن بوده، چه پیامدهایی برای کشور داشته، نوع سلاح سایبری به کار رفته، نحوه وارد شدن به سیستم و نوع ساز و کار آن مشخص باشد.


این معاون خاطرنشان کرد: هر دقیقه ۴ الی ۵ بدافزار در دنیا تولید می‌شود و از سال ۲۰۱۰ که اولین سلاح سایبری تولید شده تا امروز، ما کمتر از ۶ سلاح سایبری داشتیم.


وی پاسخ انفعالی را از جمله پاسخ‌های جنگ سایبری خواند و گفت: در پدافند سایبری به دنبال واکنش و پاسخ پیش کنشگرانه هستیم تا بتوانیم زیرساخت‌ها را با کمک خود زیرساخت‌ها از حملات محفوظ بداریم.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب