خودرانها با رادارهای جدید تجهیز میشوند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از داغترین فناوریهای جدید برای سیستمهای ایمنی نسل بعدی خودرانها ریشه در یک قرن پیش دارد! فناوری رادار در اوایل قرن بیستم اختراع شد و در جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت. این فناوری در پیشبینی وضع آبوهوا کاربرد زیادی داشت و همچنین کنترل ترافیک هوایی را ممکن کرد و آسمان را بیخطر و ایمن ساخت.
امروزه رادار دیگر فقط برای هواپیماها و تأسیسات نظامی نیست. بسیاری از شرکتهای جدید چه در بخش سختافزاری و چه در بخش نرمافزاری، رادار را به بخشی جداییناپذیر از سیستمهای ایمنی خود تبدیل کردهاند تا برای تشخیص دوچرخهسواران و عابران پیاده از آنها استفاده کنند.
با توسعه و پیشرفت خودرانها به نظر میرسد نیاز به چنین فناوری فوری است زیرا مرگومیر عابران پیاده در کشورهای مختلف بیشتر شده است. با افزایش سطح خودمختاری در خودروهای جدید نیاز به فناوریهای راداری نوین نیز حس میشود و ویژگیهایی مانند هشدار تصادف، ترمز خودکار و تشخیص نقاط کور کاملاً به سیستمهای حسگر پیشرفته متکی هستند. چنین سیستمهایی همچنین برای سازندگان خودرو ضروری است تا به وعدههای خود مبنی بر استفاده از سیستم ترمز خودکار در همه وسایل نقلیه تا سال ۲۰۲۲ عمل کنند.
برای کاهش و جلوگیری از کشتار در جادهها، شرکت «موبایلآی» (Mobileye) زیرمجموعه اینتل در حال کار روی تراشههایی با آنتنهای راداری کوچک است. این تراشههای کوچک در خودروها تعبیه خواهد شد تا عملکرد این سیستمها را ارتقاء دهد. رادار که امواج رادیویی را منتشر میکند، مخفف عبارت «تشخیص و اندازهگیری رادیویی» است و سابقه استفاده آن به دهه ۹۰ و برخی سیستمهای ایمنی نسل اول در خودروها برمی گردد. سیستمهای رادار جدید سبکتر، سریعتر و با قابلیتهای بیشتر خواهند بود.
انتهای پیام/۴۱۶۰
انتهای پیام/