دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 شهريور 1400 - 15:19
امامی‌راد در گفت‌وگو با آنا:

زیرساخت‌های ارتباطی برای بیش از سه میلیون دانش‌آموز فراهم نیست

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل عدم دسترسی دانش‌آموزان در مناطق مختلف کشور به اینترنت آماده نبودن زیرساخت‌های ارتباطی است.
کد خبر : 609552
امامی راد



حسین امامی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص عدم دسترسی بیش از سه میلیون دانش‌آموز به اینترنت و برنامه مجلس برای رفع مشکلات آموزش مجازی در کشور اظهار کرد: نمایندگان عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس مدتی پیش ضمن بازدید از مرکز پشتیبانی سامانه شاد در جریان آخرین اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات این سامانه قرار گرفتند. به نظر بنده شیوه آموزش مجازی در دوران پساکرونا هم ادامه خواهد داشت و ظرفیت‌های خوبی برای توسعه این نوع آموزش در کشور وجود دارد.


وی افزود: هرچند هم اکنون مشکلاتی برای دسترسی به سامانه شاد وجود دارد ولی نمایندگان مجلس به طور جدی پیگیری‌های لازم برای رفع این مشکلات را انجام می‌دهند. در خصوص دانش‌آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند با مشکل آماده نبودن زیرساخت‌هایی نظیر دکل‌های انتقال امواج اینترنت مواجه هستیم. به طور کلی در مورد دانش‌آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند با دو مشکل روبه‌رو هستیم یکی نبود زیرساخت‌های لازم و دیگری عدم توانایی خانواده‌های دانش‌آموزان برای خرید گوشی و تبلت است.


عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نمایندگان مجلس زمانی که در خصوص بودجه تصمیم‌گیری می‌شد مبلغ قابل توجهی را به خرید تبلت و گوشی برای دانش‌آموزان محروم اختصاص داد. از طرفی دولت هم باید به سمت تقویت شبکه‌های ارتباطی برود و زیرساخت‌های لازم را در تمامی مناطق کشور فراهم کند. البته مهیا شدن تمام بسترها زمان‌بر و نیازمند اعتبار زیادی است.


امامی عنوان کرد: یکی از فعالیت‌هایی که اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس انجام دادند همکاری نزدیک با دست‌اندرکاران شبکه شاد و سایر شبکه‌های آموزش مجازی کشور است. نمایندگان نظرات عموم مردم نسبت به کیفیت عملکرد شبکه شاد را دریافت کرده و آن را به مسئولان طراحی این شبکه انتقال می‌دهند. تمامی نواقص موجود در سامانه شاد نظیر دانلود نشدن برخی از فایل‌ها در نسخه جدید این برنامه برطرف شده است.


وی ادامه داد: نمایندگان مجلس از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواسته‌اند در کوتاه مدت همه مشکلات مربوط به عدم دسترسی به اینترنت را برطرف کند و وزیر ارتباطات نیز به مردم وعده داده است چالش‌های این حوزه را رفع خواهد کرد. باید تعداد دانش‌آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند به حداقل برسد. تلاش خود را می‌کنیم تا مشکل موجود در آموزش مجازی به تدریج کمتر و در نهایت به صفر برسد.


انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب