دختران خردسال قربانیان طوفانهای اینستاگرامی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، میلیونها کودک در سراسر دنیا ساعتها در طول شبانه روز از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و در این میان اینستاگرام به دلیل ایجاد جذابیتهای کاذب طرفداران زیادی بین این دسته از کاربران پیدا کرده است. این شبکه اجتماعی با بهرهگیری از ظرفیتهای هوش مصنوعی گرایش کاربران به محتوای دیجیتال را شناسایی کرده و از همین رو تأثیرگذاری عمیقی بر ذهن کاربران دارد.
میزان تأثیرگذاری اینستاگرام بر کیفیت و سبک زندگی در بین کودکان و نوجوان نسبت به بزرگسالان بسیار بیشتر است و به نظر میرسد مدیران این شبکه اجتماعی به طرز دقیقی برای نابودی سنتها و ایجاد فرهنگ بیبندوباری برنامهریزی کردهاند. بررسی کارشناسان در سراسر دنیا حاکی از آن است که دختران خردسال به شدت از تصاویر موجود در اینستاگرام الگوبرداری کرده و زمانی که آنها در این برنامه به سر میبرند احساس نقص در ظاهر خود میکنند. در اینستاگرام تعدادی از افراد که معمولاً با عنوان اینفلوئنسر شناخته میشوند تصاویر غیرواقعی از زندگی به ظاهر مجلل خود منتشر کرده و طرفداران خود را به رفتارهای ناهماهنگ با هنجارهای جامعه دعوت کنند.
چنین اثرگذاری گستردهای سبب شده اینستاگرام به تهدیدی جدی برای روان کودکان تبدیل شده و آسیبهای روحی زیادی به آنها بزند. یکی از مدیران اینستاگرام در پاسخ به انتقادهای گسترده کاربران از این شبکه اجتماعی بیان کرد: «این شبکه اجتماعی ابزاری بسیار کاربردی است و نباید تنها به دلیل سوء استفاده برخی از کاربران آن را آسیبزننده دانست.» به نظر میرسد دختران نوجوان و خردسال اولین قربانیان تبیعیت بیچونوچرا از سلطه غرب بر شبکههای اجتماعی هستند و اگر هرچه زودتر برای ساماندهی فضای مجازی اقدام نشود ممکن است خسارتهای جبرانناپذیر به روان مادران آینده وارد شود. یکی از معضلان اینستاگرام رواج فرهنگ برهنگی در بی دختران است و قطعاً این رفتار به فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی هیچ هماهنگی ندارد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/