مصرف حبوبات بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مجمع جهانی اقتصاد، مطالعات محققان نشان میدهد مصرف حبوبات مزایای بسیاری دارد. اما چرا حبوبات چنین غذای معجزهآسایی است؟
۱. نخود و لوبیا حاوی مقادیر زیادی پروتئین هستند. بهطورکلی حبوبات منبع آهن است؛ ویتامینی که برای خون ضرورت دارد. ۲. افرادی که به طور منظم حبوبات مصرف میکنند ۲۲ درصد کمتر در معرض بیماری «عروق کرونر قلب» (یا ایسکمی قلبی) قرار دارند. ۳. حبوبات از محصولات بادوام کشاورزی است که میتواند شرایط سخت آبوهوایی را نیز تحمل کند. ۴. آنها حتی میتوانند تنوع زیستی را با تثبیت نیتروژن ( فرایندی که در آن، نیتروژن موجود در جو به آمونیاک تبدیل میشود) افزایش دهند. از این طریق رشد گیاهان اطراف آنها نیز تقویت میشود. ۵. حبوبات در مناطقی که گوشت و ماهی بسیار گران هستند، میتواند بهعنوان یک منبع غنی پروتئین استفاده شود.
بیشتر بخوانید:
کربوهیدراتهای مضر خطر بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهند
همچنین اگر حبوبات بهصورت اصولی و دقیق انبار شود، میتوان برای سالها آن را نگهداری کرد.
انتهای پیام/۴۱۱۲/
انتهای پیام/