دانشجویان همدل پای رکاب حضرت مهدی(عج)/ اینجا فرهنگسازی اجتماعی به خود دانشجویان واگذار میشود
علیرضا حاتمی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در معرفی و تشریح اهداف، فعالیتها و مأموریتهای کانون فرهنگی مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد با بیان اینکه دی سال ۱۳۹۹ به تصمیم معاونت فرهنگی دانشجویی و مدیریت امور فرهنگی دانشگاه بهعنوان دبیر کانون فرهنگی دانشجویی مهدویت منصوب شدم، اظهار کرد: همزمان با آغاز فعالیت تعداد هفت دانشجو را به پای خدمت در راه آقا صاحبالزمان عجلالله تعالی فرجه الشریف آوردیم.
وی بیان کرد: با توجه به همهگیری ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاهها با ایجاد فضای مجازی مناسب در قالب گروه واتساپ بهصورت روزانه و مداوم برای ایفای نقش خود در راه ظهور، تولید محتوا را آغاز کرده و با برگزاری مراسم و همایشها موجب ایجاد روحیه کار گروهی در این بخش شدیم.
بیشتر بخوانید:
۵ پیشنهاد برای برگزاری بهتر دور دوم «جشنواره رشد»
تسریع روند جامعهپذیری دانشجویان در کانونهای فرهنگی
فعالیت کیفی کانونهای فرهنگی با ریلگذاری مناسب شتاب میگیرد
دبیر کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد در پاسخ به این پرسش که جایگاه و وظایف کانونهای فرهنگی اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی را چگونه ارزیابی میکنید؟ عنوان کرد: در دو سال گذشته که کشور درگیر ویروس کرونا شده، جایگاه کانونهای فرهنگی دانشجویی در دانشگاهها بهطور چشمگیری ارتقا یافته و با توجه به حمایت معاونت فرهنگی دانشگاهها، کانونها به جایگاه حقیقی خود رسیدهاند و وظیفه فرهنگسازی اجتماعی به دانشجویان که اطلاع بیشتری از خلق و خوی یکدیگر دارند، سپرده شده است.
لزوم تقویت کانونهای فرهنگی اجتماعی
حاتمی با تشریح نقش کانونهای فرهنگی اجتماعی بهعنوان هستههای فعال تخصصی در پیشبرد اهداف فرهنگی دانشجویی و توسعه علم و فرهنگ بیان کرد: دنیا دچار سرعت زیادی در پیشرفت، علم و تکنولوژی شده بهصورتیکه در هر ساعت از شبانهروز با پیشرفتهایی در علم و فرهنگ بینالمللی مواجه میشویم و تنها ذهنی که توانایی درک و ایجاد خلّاقیت در این راه را دارد، ذهن جوان و آماده به کار دانشجو است.
وی برای تقویت کانونهای فرهنگی اجتماعی دانشگاه عنوان کرد که حمایت از کانونها در راستای ایجاد فرهنگ مناسب دانشجویی و اجتماعی پیشرفت چشمگیری داشته است؛ البته موانعی مانند تأمین منابع مالی همواره جزیی از دغدغهها و درگیریهای ذهنی اعضای کانونهاست و امیدواریم با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و تأثیر نیروی جوان در این زمینه دیگر شاهد ایجاد اینگونه موانع نباشیم.
دبیر کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد بیان کرد: دانشگاهها میتوانند با ایجاد فضای همکاری و تأمین منابع مورد نیاز کانونهای فرهنگی مانند منابع مالی و اختیار در عمل موجب پیشرفت و برداشته شدن گامهای بیشتری در این مسیر شوند.
بیشتر بخوانید:
فعالیت ۲۱ کانون فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی نجفآباد
مسئولان از ایده کانونهای فرهنگی اجتماعی حمایت کنند
«رادیو دانشجو» صدایی از بطن «کانون ترنم»
دبیر کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد با بیان دستاوردهای اجتماعی، علمی، فرهنگی، افتخارات و موفقیتهای این کانون تبیین کرد: برگزاری مراسم مذهبی، اختصاص یک روز مشخص در دانشگاه به عنوان یادآور روز ظهور، فعالیتهای فرهنگی مانند تشکیل نشریه نماز و مهدویت، برپایی مراسم روز درختکاری و کاشت ۳۱۳ نهال به نیابت یاران صاحبالزمان عجلالله تعالی فرجه الشریف در محوطه دانشگاه، برگزاری همایشهایی با محور تولید محتوا در زمینههای ظهور و اختصاص هدیهای ویژه برای نفرات برتر در هر مرحله، شرکت اعضای کانون با عنوان گروهی در کرسیهای آزاداندیشی و کسب مقام برتر استانی در این مسابقات ازجمله دستاوردهایی است که تاکنون با کمک نیروهای جوان انقلابی کانون و همکاری مسئولان دانشگاه به دست آوردهایم.
به گزارش آنا، فعالسازی کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی یکی از چند برنامه اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای دانشگاهی است، کانونهایی که با کار تیمی دانشجویان علاقهمند در حوزههای مختلف فعال هستند و حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه را فعال و پویا نگهداشتهاند و بخشهایی از جامعه نیز از خدمات آنها بهرهمند میشوند.
اکنون بیش از هزار و ۲۶۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با محور دانشجویان فعال و دارای مجوز، اساسنامه، دبیر و اعضای مشخص هستند.
کانونهای دانشجویی یکی از قالبهای مهم و اثرگذار فعالیتهای دانشجویی بوده که با هدف ایجاد بستر و زمینه مناسب مشارکت دانشجویان در اجرای برنامههای دینی، انقلابی، فرهنگی و هنری دانشگاه ایجاد شده است و هرقدر زمینههای فعالیت، وسعت جذب و پاسخگویی به نیاز فرهنگی مخاطب دانشگاهی در کانونها بیشتر دیده شود، طبیعتاً میتواند منتج به فعالیت کیفی بهتر و پاسخگویی بیشتر به سلایق گوناگون باشد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/