۲هزار و ۳۰۰ میلیاردریال تسهیلات اشتغالزایی درسیستان وبلوچستان پرداخت شد
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان گفت: چهار هزار و ۶۵۰ نفر از پارسال تاکنون در حوزه کسب و کار خرد، واحدهای تولیدی، خدماتی و روستایی ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از این صندوق دریافت کردند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان گفت: این صندوق از محل تفاهمنامه ای که با بنیاد برکت منعقد کرده است، از پارسال تاکنون سه هزار و ۴۷۰ فقره تسهیلات به افرادی که در مناطق کمتر توسعه یافته، مناطق روستایی و عشایری استان هستند به مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان پرداختی داشته و تقریبا سعیمان بر این است که تا پایان سال حدود سه هزار نفر به این آمار افزوده شود.
صمصامی در نشست با خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید رسالت اصلیاش حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک است و به عنوان نهاد مالی تخصصی در زمینه این کسب و کارها فعالیت میکند.
صمصامی اظهار داشت: در این راستا طی ۱۷ ماه گذشته در مجموع ۴هزار و ۶۵۰ نفر تسهیلات اشتغال به میزان ۲هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: این صندوق برای شناسایی کسب و کارهای کوچک و خود اشتغالی و به واسطه اینکه بهتر متقاضیان شناخته شوند تفاهمنامههایی با دستگاههای اجرایی منعقد کرده است که هر کدام متقاضیان خود را دارند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گفت: چند سال پیش قانون توسعه اشتغال در مناطق روستایی توسط مجلس امضا شد و اعتباراتی در اختیار بانکهای عامل قرار گرفت که یکی از اینها صندوق کارآفرینی امید بود.
صمصامی اظهار داشت: از ابتدای این قانون تاکنون ۹ هزار و ۸۰۰ نفر در استان به مبلغ ۱۷۹ میلیارد تومان از صندوق تسهیلات گرفتند که چهار درصد در مناطق مرزی و ۶ درصد در مناطق غیر مرزی بود و تقریبا در ماههای آینده خیلی از این طرحها به بهرهبرداری میرسد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: از صندوق های خرد محلی که بیشتر در روستاها و حاشیه شهرها در حوزه اشتغال فعالیت می کنند توسط صندوق کارآفرینی امید حمایت می شود به طوری که تاکنون ۹۰ صندوق با مبلغ ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده اند.
وی از فعالیت صندوق در ۱۸ شهرستان سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار کرد: پایین ترین میزان تسهیلات اختصاص یافته صندوق در استان ۱۰ میلیون تومان و بالاترین رقم ۶ میلیارد تومان بوده است اما به طور میانگین تسهیلات بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان به مشاغل کوچک اختصاص یافته که برای راه اندازی این کسب و کارها کافی است.
وی همچنین خبرنگاران و اصحاب رسانه را زبان گویا و گوش شنوای آحاد جامعه دانست و افزود: مجموعه همکارانمان در صندوق قطعا سپاسگزار زحمات این افراد هستند.
وی گفت: امیدواریم با قلم توانا و صادق خبرنگاران که موجبات روشنگری و بیان عملکرد دستگاههای اجرایی است باعث پیشرفت و توسعه همه عرصهها، حوزهها و قسمتهای گوناگون اشتغال، خدمات و تولید در سیستان و بلوچستان باشیم.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/