دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور دکتر طهرانچی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمی؛

دومین روز محفل شعرخوانی برگزیدگان جشنواره شعر امید دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

دومین روز از محفل دو روزه شعرخوانی برگزیدگان اولین جشنواره شعر امید دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
کد خبر : 597908
عکس جدید سر در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین روز از محفل دو روزه شعرخوانی برگزیدگان اولین جشنواره شعر امید دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


شعر زبان گویای جامعه است/ توجه انقلاب به شعر متعهدانه


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در «محفل شعرخوانی برگزیدگان اولین جشنواره شعر امید» ضمن تشکر از دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: در حال حاضر به‌خوبی از ظرفیت‌های فرهنگی استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استفاده می‌شود.


وی با بیان اینکه شعر و شعرخوانی موضوعی ساده‌ و تفریحی نیست، گفت: شعر زبان گویای جامعه است که باید به آن صورت علمی و دقیق پرداخت شود.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: شعر و ادبیات را باید ویترین جامعه بدانیم. اگر ادبیات جریان حامل اتفاقات و تاریخ ملت باشد، به طور قطع شعر به‌عنوان قالب ارائه‌دهنده هویت، تاریخ و آمال و آرزوها، بیان سختی‌ها و پیروزی‌های ملت، دارای اهمیت بسیار است.


وی با تأکید بر اینکه اسلام توجه خاصی به شعر متعهدانه دارد، گفت: شعر و قالب‌های سرودن آن همواره مورد توجه بزرگان دین ما بوده است.


حجت الاسلام و المسلمین رستمی در پایان خاطرنشان کرد: کیفیت، محتوا و قالب شعر دارای اهمیت فراوانی است. ما باید بتوانیم با حفظ قالب‌های شعر گذشته که میراث هستند، نوآوری در اشعار و قالب‌های سرودن شعر را نیز در نظر داشته باشیم.


برگزاری جشنواره شعر امید با شرکت ۱۲۰۰ شاعر


فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در «محفل شعرخوانی برگزیدگان اولین جشنواره شعر امید» ضمن تشکر از دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دکتر طهرانچی حمایت ویژه‌ای از این رویداد کردند و در دو روز برگزاری این محفل، حضور داشتند.


جهان‌بین درباره اهداف برگزاری جشنواره شعر امید گفت: کشف، شناسایی و پرورش استعدادهای شعری، مهم‌ترین هدف این جشنواره بوده است.


وی تأکید کرد: در برگزاری این جشنواره، ده‌ها محفل شعری با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان شرکت‌کننده در جشنواره برگزار شد و این دو روز نیز در ادامه همین مسیر بوده است.


جهان‌بین درباره تعداد اثرهای شرکت‌کننده در محفل شعر امید بیان کرد: حدود ۱۲۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که از این میان ۳۲ شعر برگزیده شدند و در نهایت ۵ شعر به‌عنوان اشعار برتر معرفی شدند.


اسامی شاعران ۳۲ شعر برگزیده به شرح جدول زیر است:


https://iau.ir/images/www/fa/news/editor/2021/1627720952-insta-jadid-2.jpg


تأسیس رشته شعر درمانی در واحد تهران مرکزی


در ادامه دکتر سید محمود آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از تأسیس رشته «شعر درمانی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی خبر داد و گفت: چند ماهی است کارشناسان با بررسی علمی در تلاش برای تأسیس این رشته بودند.


وی ادامه داد: تأسیس رشته شعر درمانی محصول همکاری اعضای هیئت علمی ۲ دانشکده ادبیات و روانشناسی واحد تهران مرکزی است.


برگزیدگان محفل شعر امید


در پایان مراسم، پنج شاعر که براساس ارزیابی‌های قبلی به‌عنوان شاعر برتر انتخاب شده بودند، معرفی شدند.


اسامی این برگزیدگان به شرح زیر است:


مهدی زارعی از استان البرز؛ واحد کرج


سمیرا عاطفی از استان تهران، واحد رودهن


عباس احمدی از استان اراک، واحد مرکزی


محمدحسین بهرامیان، از استان فارس؛ واحد استهبان


مهدی علمیردان از استان مرکزی؛ واحد خمین


گفتنی است دکتر محمدمهدی سیار، علی‌محمد مؤدب و میلاد عرفان پور داوری این جشنواره در مرحله کشوری را بر عهده داشتند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب