دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آیت‌الله صدیقی:

حکمرانی علوی مقابل زیاده‌خواهی‌ها می‌ایستد و عزت مردم را حفظ می‌کند

دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: حکمرانی علوی مقابل زیاده‌خواهی‌ها می‌ایستد و در احقاق حقوق مردم کرامت و عزت آنها را حفظ می‌کند.
کد خبر : 596875
صدیقی



به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همایش تخصصی حکمرانی علوی با همکاری مدرسه حکمرانی شهید بهشتی و بنیاد بین‌المللی غدیر و با حضور مهدی غضنفری، رئیس مدرسه شهید بهشتی، حسین ظریف منش، رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر، آیت‌الله کاظم صدیقی، دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر، عباس دی پالما، رهبر شیعیان ایتالیا، محسن اسماعیلی عضو مجلس خبرگان رهبری، محمدحسین رجبی دوانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) و حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی امروز دوشنبه ۴ مرداد برگزار شد.


در این مراسم آیت‌الله صدیقی ضمن تبریک میلاد حضرت هادی(ع) و عید غدیر گفت: حضرت علی(ع) در غدیر به عنوان الگوی جامعه بشری و زعیم جامعه اسلامی و خط مستقیم حرکت به سوی توحید و قرب الهی و شخصی که شخصیت او به عنوان الگوی زندگی و حکومت و حکمرانی است، معرفی شد.


دبیر کل بنیاد بین‌المللی غدیر افزود: حضرت علی(ع) مظهر خدا است و همه افعال و گفتار و رفتار او همان چیزی است که فطرت بشر به آن عطش دارد لذا ایشان فرای زمان‌ها و مکان‌ها هستند و بر قلوب انسان‌ها حکومت می‌کنند. حرکت به سمت کمال مطلق و خداجویی در فطرت همه انسان‌ها است و حضرت علی(ع) با یاد خدا حکمرانی کرده و از خط توحید و بندگی عدول نکرده است. همه انسان‌ها عطش عدالت دارند و از ظلم و تبعیض گریزانند اما همین انسان‌ها در زندگی شخصی و اجتماعی خود دچار عدول از عدالت هستند.


وی تصریح کرد: اما حضرت علی(ع) می‌فرمایند اگر تمام عالم را در اختیار من قرار دهند تا بر آن حکومت کنم اما لازمه آن گرفتن پوسته جویی از دهان ملخی باشد آن را نمی‌پذیرم، بنابراین ایشان موضع خود را شفاف در مقابل زیاده‌طلبان بیان می‌کند. ایشان به هنگام کارهای و دیدارهای شخصی در محل کار خود چراغ بیت‌المال را خاموش و از چراغ شخصی استفاده می‌کرد و حتی حاضر نشدند برای طلحه و زبیر که در به اجماع رسیدن مردم برای خلافت ایشان بسیار تلاش کرده بودند سهم جداگانه و بیشتری از بیت‌المال قائل شوند و این همان عدالتی است که فطرت کل بشر خواهان آن است.


آیت‌الله صدیقی ادامه داد: در حکمرانی علوی مردمی بودن و حضور در متن جامعه و لمس دردهای مردم از نزدیک مولفه بسیار مهمی است. ایشان در روزهای گرم در خیابان‌ها و کوچه‌ها به دنبال مردمی بود که نیاز به کمک و یاری داشتند. ایشان در احقاق حقوق مردم عزت آنها را حفظ می‌کردند و مسئولان حکومت اسلامی هم باید در گرفتن حق مردم کرامت آنها را حفظ کنند و ادارات جامعه اسلامی باید به مردم عزت بگذارند. حکمرانی علوی باید احسان عمومی و صدقه و اصلاح بین مردم را ترویج کند و مسئولان در ردیف مردم باشند.


وی افزود: حضرت علی(ع) از مالک اشتر به عنوان والی خود می‌خواهد که نسبت به مردم رافت داشته باشد و رافت و رحمت او نسبت به مردم رحمت قوی به ضعیف نباشد بلکه رافت پدر به فرزند باشد. ایشان از استانداران خود می‌خواهند که گرگ مردم و بیت‌المال نباشند و از ابزار حکومت برای دریدن مردم استفاده نکنند.


انتهای پیام/۴۱۶۲/





انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب