خواب آشفته دشمنان برای شرکت نکردن مردم در انتخابات تعبیر نمیشود
علییار حسینی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در مسجد سلیمان درباره تلاش دشمنان برای کمرنگ کردن حضور مردم در صحنه انتخابات، گفت: انتخابات مظهر اراده جمعی برای کمالطلبی، تحولطلبی و ارتقای همهجانبه جامعه است.
وی با بیان اینکه مردم ایران برای دین قیام کرده و به مبارزه با طاغوت پرداختند، اضافه کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب اعتقادی، دینی و توحیدی بوده و دارای اهداف و آرمانهای بسیار والا و مقدسی است که اندکی از آن آرمانها و اهداف در قانون اساسی جمهوری اسلامی تبلور یافته است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان افزود: وقتی تلاش دشمنان ملت ایران برای جلوگیری از وقوع انقلاب به جایی نرسید و مردم ایران با دست خالی به مصاف همه دشمنان داخلی و خارجی خود رفته و به پیروزی رسیدند، دشمنان قسمخورده ملت و انقلاب درصدد شکست انقلاب و جلوگیری از استقرار حکومت مبتنی بر خواست ملت برآمدند و در این زمینه نیر شکست سختی خوردند.
تلاش دشمن برای تحریف انقلاب اسلامی
حسینی متذکر شد: دشمنان پس از ناامیدی از تشکیل نشدن حکومت دینی و مردمی درصدد نابودی و شکست همهجانبه انقلاب و جمهوری اسلامی و حکومت نوپای دینی برآمدند و انواع و اقسام توطئهها از قبیل تجزیهطلبی، راهاندازی اختلافات قومی، پشتیبانی و تحریک گروهکهای ضد نظام را پیاده کردند و پس از ناامیدی از موفقیت گروهکها و برنامههای خود با راهاندازی جنگ جهانی سوم علیه انقلاب اسلامی با مشارکت مستقیم و غیرمستقیم حداقل ۵۰ کشور و سازمانهای بینالمللی و تحمیل جنگ هشت ساله علیه انقلاب و ملت ایران نتوانستند یک وجب از خاک ایران به تصرف خود درآورند.
وی به تلاش دشمن برای تحریف انقلاب اشاره و عنوان کرد: دشمنان پس از شکست در این مرحله به فکر تحریف مبنای و مبادی انقلاب، تفسیر غربی و غربگرایانه از اسلام افتادند و درصدد تحمیل اسلام آمریکایی به مردم ایران شدند که طی چهار دهه گذشته هم نتوانستند موفقیت چشمگیری به دست آورند، گرچه با نفوذ عوامل خارجی و خائن داخلی خود در این زمینه ضربههایی به انقلاب و کشور زدند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان تأکید کرد: علت شکست دشمنان اسلام، ایران و ملت ایران در این صحنهها حضور رهبری مقتدرانه رهبران انقلاب و تبیین اسلام ناب محمدی (ص) در برابر اسلام آمریکایی و حضور مردم در همه صحنههای مورد نیاز بوده است.
حسینی افزود: یکی از مهمترین عرصههای حضور مردم، انتخابات بوده است که مردم ایران با رأی ۹۸.۲ درصد به نظام جمهوری اسلامی و با حضور در راهپیماییهای میلیونی مستمر و تظاهرات ضد رژیم پهلوی، اساس جمهوری اسلامی ایران را بنا نهادند.
وی به بیمانند بودن جمهوری اسلامی در تحقق مردمسالاری اشاره کرد و گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۴۰ انتخابات با حضور مردم صورت گرفته و مردم بیش از ۷۰۰ میلیون رأی به صندوقهای رأی ریختهاند، در حالی که در هیچ کدام از کشورهای همسایه چنین چیزی رخ نداده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان خاطرنشان کرد: قیام مردم ایران اعتقادی، فرهنگی و با ریشه دینی ۱۴۰۰ ساله صورت گرفته و از پشتیبانی ۱۴۰۰ ساله فرهنگ اسلامی و پشتیبانی و سابقه دینی چند هزار ساله توحیدی که ملت ایران همیشه تاریخ موحد بودند برخوردار بوده و قطعاً این ملت نسل به نسل حافظ، محافظ و فداکار در راه انقلاب بوده و خواهد بود.
انتظار آحاد مردم از رئیس جمهور منتخب چیست؟
حسینی تبیین کرد: بنیه اعتقادی، دینی، بصیرت انقلابی، هوشیار جمعی و دشمنشناسی دقیق ملت ایران مانع از شکست قیام و انقلاب ملت ایران خواهد شد.
وی یادآور شد: در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ بار دیگر حضور پرشور مردمی که در اوج سرما و گرما، بمباران و موشکباران تهاجم نظامی و ضد فرهنگی دشمنان بارها و بارها در عرصههای دفاع از اسلام، انقلاب و آرمانهای انقلابی حاضر شدند برای صدمین بار نیز این حضور پرشور تکرار میشود و خواب آشفته دشمنان هرگز تعبیر نخواهد شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان درباره دعوت مردم ایران اسلامی به شرکت در انتخابات، تشریح کرد: مردم ایران خودشان را صاحب این انقلاب دانسته و بیشترین فداکاریها را در راه آن انجام داده و خواهند داد و نیازی به سفارش آنان نیست.
حسینی درباره انتظار آحاد مردم از رئیس جمهور منتخب گفت: از رئیس جمهور منتخب انتظار میرود مواردی مانند تقویت همهجانبه اعتقادات، اخلاق و فرهنگ اسلامی و ایرانی، تلاش همهجانبه برای ارتقای سطح معیشت مرد، ثبات قیمتها، کاهش تورم و جلوگیری و کاهش گرانیهای افسار گسیخته، پرهیز از فامیل بازی سیاسی و جناحی و ناشایستهسالاری، تلاش برای حاکمیت ظاهر و باطن شریعیت، قانون و عقلانیت بر جامعه، تحقق اهداف و آرمانهای والای مذکور در قانون اساسی، اصلاح فرهنگ انتخابات، انتصابات و انتطارات جامعه، گسترش مردمسالاری دینی بهمعنای حقیقی آن و تقویت بیش از پیش جنبه اسلامیت و جمهوریت نظام اسلامی، حداکثر استفاده از توان نرمافزاری و سختافزاری کشور و تکیه بر توان داخلی، بسیج عمومی کل توان کشور برای رفع عقبماندگیهای موجود و مبارزه با فقر، فساد، تبعیض و نابرابریها را سرلوحه اقدامات خود قرار دهد.
وی گفت: رئیس جمهور منتخب همچنین باید تلاش خود را برای تحقق تمدن نوین اسلامی و حاکمیت سبک زندگی اسلامی و حیات طیبه در جامعه، شفافسازی درآمدها و هزینههای کشور و مبارزه با رانتخواریها و سوءاستفادهها، اداره کشور با فرهنگ جهادی و پرهیز از فرهنگ اداری و دولتی ناکارآمد و ایجاد انقلاب اداری در کشور، حداکثر استفاده از جوانان و نخبگان مستعد و با صلاحیت در عرصههای مختلف کشور، کادرسازی و نیروسازی با افراد شیفته خدمت نه تشنه قدرت، برای آینده کشور و انقلاب، مبارزه با زیاده خواهیهای دشمنان انقلاب و مردم ایران در همه زمینهها و حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور انجام دهد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان دفاع همهجانبه از ارزشهای والای انقلاب و تلاش برای حاکمیت آنها بر جامعه، تلاش برای تحقق روح و جسم، ظاهر و باطن اسناد بالا دستی نظام و وحدت ملی، تلاش برای اعتمادسازی به جای اعتمادسالاری، پرهیز از عوامزدگی، عوامفریبی و اداره شرعی، قانونی، علمی و عقلانی کشور، ایجاد جهش علمی در کشور، تلاش برای ایجاد حداکثر هماهنگی بین سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه، ساماندهی و اصلاح نظام واردات، صادرات، گمرکات، اصلاح سیستم بودجه و برنامهریزی کشور، بورس و نظام بانکی، تقویت بنیان خانوادگی و تحقق سیاستهای کلی جمعیتی کشور و اصلاح هرم جمعیتی کشور به سمت جوان شدن، اصلاح نظام و ساختار ورزشی کشور، تدوین برنامه جامع تغذیه و سلامت کشور اصلاح ساختار و نظام آموزش و پرورش و دانشگاهی کشور با حاکمیت کیفیتگرایی و جذب نخبگان مومن و متعهد از دیگر انتظارات مردم است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/