دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانستنی‌های علمی/ ۲۰۷؛

انگور بی‌هسته از کجا آمده است؟

انگورهای بدون دانه حاصل جهش طبیعی هستند که مانع از توسعه دانه در آنها می‌شود.
کد خبر : 587850
انگور



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بیشتر میوه‌های تجاری به روش کاشت دانه پرورش نمی‌یابند. حتی میوه‌هایی مانند سیب و گیلاس که دانه‌دار هستند، به روش قلمه کاشته می‌شوند چراکه این روند تضمین می‌کند گیاه از نظر ژنتیکی شبیه به گیاه والد و اصلی است. والد گیاهی است که فرزندان از آن کلون می‌شود.


انگورهای بی‌دانه در اصل یک جهش طبیعی است که مانع از بلوغ دانه‌های جوان و توسعه پوشش سخت در آنها می‌شود. گاهی‌اوقات گونه‌های بدون دانه میوه‌ها نیز تعدادی دانه کوچک تولید می‌کند که منجر به تولید گونه‌های جدید می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۲۱/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب