آیا میتوان موقعیت کاربران را در هنگام چت کردن ردیابی کرد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، تعدادی از کاربران در شبکههای اجتماعی مدعی هستند که در هنگام چت کردن با افراد مختلف میتوانند موقعیت مکانی آنها را شناسایی کنند. با وجود مدارکی که این کاربران ارائه میدهند ولی در صحت ادعای آنها تردیدهایی وجود دارد و نمیتوان به طور قطع گفت هر کاربری که در شبکههای اجتماعی حضور دارد، بهراحتی قابل ردیابی است.
براساس صحبتهایی که در فضای مجازی مطرح شده است، برای ردیابی کاربران باید در ابتدا برنامه IP Logger را دانلود و گزینه create را زده و آیپی ساخته شده را برای کاربری دیگر ارسال کرد. زمانی که کاربر مورد نظر شما در اپلیکیشنی مانند واتساپ لینک دریافتی را لمس میکند صفحهای سیاه برای او نمایش داده میشود. پس از ارسال لینک به کاربر با مجدداً به برنامه IP Logger رفت و آخرین لینکهای ارسالی را مشاهده کرد. اکنون یکی از آیپیها را در سایت IP Location وارد کرده و موقعیت کاربر را روی نقشه مشاهده کنید. تقریباً تمامی کاربران معتقدند ردیابی با این برنامه امکانپذیر نیست و اطلاعاتی که روی نقشه نشان داده میشود با واقعیت تفاوت زیادی دارد. به عنوان مثال موقعیت جغرافیایی کاربری که در شیراز است به اشتباه در تهران نمایش داده میشود.
در نتیجه امکان ردیابی هیچ کاربری از طریق برنامههای موجود در فضای مجازی فراهم نیست و کسانی که مدعی چنین تواناییهایی هستند صرفاً به دنبال جلب نظر دیگران بوده و دروغ میگویند. کارشناسان دلیل اصلی عدم امکان ردیابی کاربران در فضای را پویا بودن آیپیها میدانند. سرویسدهندگان اینترنت معمولاً آیپی ثابتی به کاربران نداده و این مشخصه در بازههای زمانی مختلف تغییر میکند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/