سیاستهای حاکم بر برنامه ملی بازیهای رایانهای چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، همه روزه میلیونها کاربر در سراسر کشور از دستگاههای مختلف برای انجام بازیهای رایانهای استفاده میکنند و میتوان گفت بازیهای رایانهای هم اکنون مهمترین سرگرمی کاربران گوشیهای هوشمند به خصوص کودکان و نوجوانان است. از همین رو نظارت بر محتوای قابل دسترس برای کاربران در چنین فضایی از اهمیت خاصی برخوردار است و باید برنامهای کلان در این حوزه وجود داشته باشد.
شورای عالی فضای مجازی در سال ۱۳۹۴ مصوبهای با عنوان «سیاستهای حاکم بر برنامه ملی بازیهای رایانهای» را به تمام نهادهای مسئول در حوزه بازیهای رایانهای در کشور ابلاغ کرد و همه این دستگاهها موظف شدند برنامه خود برای توسعه بازیهای رایانهای بومی را با این مصوبه هماهنگ سازند. باتوجه به اهمیت و قدرت نفوذ بازیهای رایانهای در ذهن جوانان و نوجوانان شرکتهای بازیسازی ایرانی با تولید محصولات متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی میتوانند بخش بزرگی از چالش فرهنگی کشور در حوزه سرگرمی را برطرف سازند. (متن کامل مصوبه جلسه بیست و ششم شورای عالی فضای مجازی را در اینجا بخوانید.)
از جمله سیاستهای این مصوبه میتوان به اولویتبخشی به محتوا، فرهنگسازی عمومی و جریانسازی فرهنگی در داخل کشور و در عرصه بینالمللی و مقابله مؤثر با تهاجم فرهنگی با تکیه بر اندیشهها و ارزشهای اسلامی، تقویت و ارتقای سطح آموزش و تربیت سرمایههای انسانی متعهد، متخصص و کارآمد مورد نیاز صنعت بازیهای رایانهای، ایجاد فضای رقابتی و توسعه کسبوکار در صنعت بازیهای رایانهای و تقویت زمینههای مشارک مؤثر و حداکثری بخش خصوصی، توسعه برنامههای پژوهشی، رصد و آینده نگری و حمایت از نخبگان، شرکتها و موسسات دانشبنیان و ارتقای حمایت از ماکیت آثار اشاره کرد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/