دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1400 - 09:14
انتخابات از نگاه امامین انقلاب اسلامی (۱)؛

شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است

امام خمینی (ره) می فرمایند: ما مکلفیم به اینکه در امور دخالت کنیم. ما مکلفیم در امور سیاسی دخالت کنیم؛ مکلیفم شرعاً.
کد خبر : 583388
امام خمینی

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا؛ از چند ماه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بارها از امام خمینی (ره) درباره نحوه اداره کشور سؤال می‌شد و ایشان با بصیرت و آگاهی همواره نظام بعد از انقلاب اسلامی را جمهوری اسلامی می‌خواندند.


ایشان نظام جمهوری اسلامی را نظامی مردمی می‌دانستند که توسط خود مردم اداره می‌شود و فرد یا گروهی که قرار است بر سر کار بیاید باید آراء مردم را کسب کند و مردم نیز باید در تمام تصمیمات کشور دخیل باشند. ایشان معتقد بودن که مردم باید متوجه شوند و باور کنند که رأیی که می‌دهند مؤثر است نه مثل رژیم شاهنشاهی امری تشریفاتی و بی‌اثر. با مرور بیانات گهربار امام خمینی (ره) متوجه ابعاد مختلفی که امام (ره) برای انتخابات در نظر داشتند می‌شویم.


شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است


امام خمینی (ره) با تأکید بر اینکه رأی مردم مؤثر است، رأی دادن را تکلیف الهی می‌خوانند و می‌فرمایند: «نگویید که دیگران رأی می‌دهند. من هم باید رأی بدهم، تو هم باید رأی بدهی، آن روستایی هم که در کنار مزرعه خودش کار می‌کند باید رأی بدهد؛ تکلیف است. این یک تکلیف الهی است... ما مکلفیم به اینکه در امور دخالت کنیم. ما مکلفیم در امور سیاسی دخالت کنیم؛ مکلفیم شرعاً؛ همان‏طور که پیغمبر می‌کرد؛ همان طور که حضرت امیر می‌کرد... این تکلیف آقایان است که راجع به مسائل اسلامی، که پیش می‌آید، چه وکیل بخواهید تعیین کنید و چه ـ عرض بکنم که ـ رئیس جمهور بخواهید تعیین کنید، باید در صحنه باشید؛ عذری ندارید که بروید کنار بنشینید.»


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب