اسیدی شدن اقیانوس چه تأثیری بر آبزیان دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، هر چه آب مقدار بیشتری کربن جذب کند، بیشتر اسیدی میشود. نتایج یک مطالعه هشتساله نشان میدهد که تغییرات pH محیط منجر به تحولات پیچیدهای در شبکه غذایی میشود. اسیدی شدن اقیانوسها باعث آسیب به اورگانیسمهایی مانند ستارههای دریایی، صدفها و پروانههای دریایی میشود که اسکلت بیرونی از جنس کربناته دارند. درواقع تغییرات محیطی باعث ناپایداری پوسته این موجودات میشود.
تغییرات pH محیطی جانوران آبزی جوان را نیز در معرض خطر قرار میدهد، برای مثال احتمال مرگ لاروهای ماهی روغنی (ماهی کاد) در pH پایین افزایش مییابد. کشتیچسب و برخی جانوران مقاوم دیگر میتوانند با اسیدی شدن آب اقیانوسها کنار بیایند، با این حال پیامدهای دیگر این شرایط مانند آلودگی پلاستیک و افزایش دما باعث آسیب زدن به این جانوران میشود. کشتیچسب یا سرخاب نام گروهی از جانوران بندپاست که از مهمترین و فراوانترین جانوران چسبنده به شمار میرود.
انتهای پیام/۴۰۲۱/پ
انتهای پیام/