کیت آپتامری بومیسازی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، آپتامر یا الیگونوکلئوتید به نوکلئیکاسیدهای تکرشته (دیانای و آرانای) یا الیگوپپتیدهای قادر به اتصال به یک هدف اختصاصی گفته میشود. آپتامرها ویژگیهای منحصربهفرد بسیاری دارند از جمله هزینه کم تولید، تسهیل در اتصال به مولکولهای دیگر و اختصاصی عمل کردن، به همین دلیل جایگزین مناسبی برای آنتیبادیها در بسیاری از زمینهها به شمار میروند. آپتامرها نهتنها در شناسایی و درمان بیماریها کاربرد دارند بلکه میتوان از آنها به عنوان بیوسنسور و حامل دارو نیز استفاده کرد.
حال یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس موفق به طراحی و ساخت آپتامری شده که در صنایع مختلفی چون غذایی، تشخیصی، درمانی، زیستمحیطی و... کاربرد دارد. کیت کتابخانه الیگونوکلئوتیدی یکی از محصولات این شرکت است که برای آپتامرها دیانای اختصاصی توسعه یافته و در حوزه مولکولی و پروتئینی کاربرد دارد. محصول دیگر این شرکت فعال در حوزه زیست فناوری کیت استخراج دیانای از بافت گیاهی و بافت پوشش دهان است که با هدف توسعه محتوای ژنتیکی موجودات، مفهوم ژنتیک و کاربدهای آن در حوزه زیستفناوری توسعه یافته است.
کیت آشنایی با سیستم الکتروفورز افقی یکی دیگر از محصولات این شرکت است که از طریق تفکیک رنگهای خوراکی روی ژل آگارز و به کمک دستگاه الکتروفورز افقی کار میکند. کیت استخراج پروتئین از بافتهای گیاهی و تشخیص آن نیز محصولی آموزشی برای دانشآموزان است تا با مفاهیم پروتئین و کاربردهای آن آشنا شوند.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/