برنامهریزی برای کشف آثار حیات در قلب کهکشان راه شیری
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، پس از اتمام پروژهای 10 ساله که دانشمندان در جریان آن برای یافتن حیات در نقاط مختلف کیهان تلاش میکردند حالا دور جدید از تحقیقاتی فضایی آغاز شده و اخترشناسان در سراسر دنیا میکوشند تا نشانههای زندگی در کهکشان راه شیری را کشف کنند.
در مطالعاتی که تاکنون انجام شده دانشمندان بیش از 600 ساعت امواج رادیویی را که از قلب کهکشان راه شیری دریافت کردند و نتایج آن را به اطلاع عموم رساندهاند. اما آنچه اکنون مورد توجه تعداد زیادی از علاقهمندان به علم نجوم قرار گرفته برنامهریزی و تلاش برای دستیابی به اطلاعات موجود در قلب کهکشان است. طبق بررسیهای قبلی این منطقه از کهکشان مملو از ابرنواخترهای در حال انفجار و بسیار داغ است. دانشمندان تخمین میزنند که بیش از 60 میلیون ستاره در قلب کهکشان وجود دارد و هرکدام از این ستارهها نیز تعدادی سیاره در اطراف خود دارند.
با وجود اینکه امید برای یافتن بیگانگان یا همان موجودات زنده در سیارههای دیگر همچنان وجود دارد ولی پس از بررسی هزار و 372 سیاره در اطراف کره زمین هنوز هیچ نشانهای از هوش فرازمینی کشف نشده است. البته در مورد بیگانگان نگرانیهای زیادی نیز وجود دارد و برخی از علاقهمندان به پروژههای مطالعاتی فضایی جانداران ساکن دیگر مناطق کهکشان راهشیری را لزوماً دوست انسانها نمیدانند. از همین رو معمولاً در پروژههای اکتشافی در فضا تا آخرین لحظه تحقیقات نتیجهای احتمال نمیشود و دانشمندان پس از بررسیهای اولیه با احتیاط مطالب مخابره شده از خارج از کره زمین را به مردم اعلام میکنند.
یکی از عواملی که سبب شده اکنون مرکز کهکشان به عنوان مقصد کاوشگران فضایی تعیین شود وجود منابع نامحدود انرژی در این منطقه است. بدون شک دانشمندان باید ماشینهای فضایی را به نحوی طراحی کرده که توان لازم برای مقابله با هرگونه حادثه پیشبینی نشده نظیر طوفانهای فضایی را داشته باشد.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/