بهترین ماده غذایی برای افطار چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در روزهای ماه مبارک رمضان مسلمانان باید بیش از سایر ایام سال به نوع تغذیه خود اهمیت داده و مواد خوراکی مغذی را در وعدههای افطار و سحر میل کنند.
متخصصان تغذیه خوردن برخی از مواد غذایی را در هنگام افطار توصیه نمیکنند و آنها را موجب آسیب رسیدن به بدن میدانند. در ماه رمضان امسال با توجه به طولانی بودن مدت روزهداری برای جلوگیری از ضعف و آسیب به معده باید توصیههای پزشکی در مورد نوع مواد خوراکی مصرفی را جدی بگیرید. در ادامه بهترین مواد غذایی برای وعده افطار را معرفی میکنیم:
چه مواد خوراکی برای افطار مفید است؟
بررسیهای پزشکان نشان داده است در وعده افطار بهتر است مسلمانان روزه خود را با خرما و آب ولرم بگشایند و خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر و سبزی و نیز سوپ یا آش رقیق برای افطار بسیار مفید است. پس از ۱۴ الی ۱۵ ساعت روزهداری سطح قند خون افت کرده و از همین رو بدن در هنگام افطار بهشدت به مواد غذایی احتیاج دارد که انرژی آنها به طور سریع و آسان جذب شود.
خرما منبع غنی از قند، فیبر و املاحی چون پتاسیم و منیزیوم است از همین رو بدن میتواند انرژی آن را به صورت جذب و به بافتهای عصبی در قسمتهای مختلف برساند. متخصصان تغذیه خوردن غذاهای حجیم و چرب مانند سرخکردنیها و فستفودها را به هیچ وجه برای وعده افطار مناسب نمیدانند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/