دوچرخهسواری نیاز به افراد متخصص و توانمند دارد/برای فدراسیون چند اسپانسر معتبر مدنظر دارم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا،طبق گفته افشین داوری، سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری قرار است انتخابات ریاست این فدراسیون اواخر اردیبهشت یا ابتدای خرداد برگزار شود. عبدالرحمن قاسمی، سیدرضا میرابوطالبی، نوربخش عسکری و محمود رشیدی چهار کاندیدایی هستند که در این انتخابات حضور دارند و به نظر میرسد در بین این 4 کاندیدا، 2 کاندیدا شانس بیشتری برای ریاست این فدراسیون دارند.
عبدالرحمن قاسمی که سابقه مدیرکلی اداره کل ورزش و جوانان استان چهارمحال بختیاری را در کارنامه دارد یکی از این دو کاندیدا است. با وی گفتگویی انجام دادیم که در ادامه میخوانید.
*حتما خبر دارید که دوچرخهسواری ایران با معضلات بسیاری روبرو است. این معضلات را چطور ارزیابی میکنید؟
دوچرخهسواری یکی از مهمترین رشتههای المپیکی است و در ایران هم طرفداران و علاقهمندان زیادی دارد. در طول سالهای گذشته رکابزنان بزرگی برای کشورمان افتخارآفرینی کردهاند و این موضوع نشان میدهد که ما تواناییهای زیادی در این رشته داریم. اینکه در حال حاضر دوچرخهسواری ایران با مشکلاتی روبرو است عوامل متعددی دارد؛ اما باید پذیرفت همه روسای پیشین فدراسیون زحمات زیادی کشیدند و این زحمات نتایج مثبتی داشته است. یکی از مهمترین برنامههایم برای ریاست فدراسیون دوچرخهسواری، استفاده از همین ظرفیتها است. دوچرخهسواری ایران بزرگانی دارد که تجربیات فراوانی دارند و استفاده از این تجربیات میتواند روند پیشرفت این رشته را پرسرعتتر کند.
*برای ساختار فدراسیون دوچرخهسواری چه برنامهای دارید؟
ساختار فدراسیون باید به گونهای باشد که از همه افراد توانمند استفاده شود. اعتقاد دارم در استفاده از افراد باید توانمندی و تخصصشان مدنظر باشد؛ نه چیز دیگری. ضمن اینکه قصد داریم از پتانسیل روسای هیئتهای استانی استفاده بهینه کنیم. هیئتهای استانی بازوان توانمند فدراسیون هستند و در صحبتی که در این مدت با تعدادی از آنها داشتم به این نتیجه رسیدم که میتوان روی کمک آنها حساب باز کرد.
*دوپینگ یکی از مهمترین معضلات دوچرخهسواری ایران بوده است. برای این معضل چه راهکارهایی در نظر دارید؟
اصل مقابله با دوپینگ باید بر مبنای آموزش باشد. بسیاری از ورزشکارانی که اقدام به دوپینگ میکنند به خاطر مشاورههای اشتباهی است که توسط افراد خارجی از سیستم به آنها میشود. باید در وهله اول بتوانم آموزشهای صحیح را به رکابزنان انتقال دهیم و در ادامه این آموزشها را در هیئتهای استانی هم اراده دهیم.
*راهکاری برای حل مشکلات سختافزای که دوچرخهسواری ایران با آن دست به گریبان است در نظر دارید؟
مشکلات سختافزاری در دوچرخهسواری را باید در 2 بخش دید. یک بخش به دوچرخه رکابزنان مربوط میشود و بخش دیگر هم به پیست. در هر دو بخش مشکلات جدی وجود دارد و بر همین اساس با چند اسپانسر معتبر توافقات بسیار خوبی شده تا در صورتی که مجمع محترم فدراسیون دوچرخهسواری به من اعتماد کرد بتوانیم این مشکلات زیرساختی را رفع کنیم. اینکه ملیپوش دوچرخهسواری کشورمان از داشتن یک دوچرخه استاندارد بیبهره باشد به هیچ عنوان زیبنده نیست و نباید ایبن معضل را نادیده گرفت.
*از برنامههایتان برای مربیان دوچرخهسواری بگویید.
در دوچرخهسواری ایران مربیانی حضور دارند که بدون هیچ چشمداشتی فعالیت میکنند. این مربیان تجربیات زیادی دارند؛ اما باید شرایطی ایجاد شود تا اآنها بتوانند با علم روز دوچرخهسواری آشنا شوند. اعزام به کلاسهای معتبر بینالمللی میتواند راهکار خوبی در این خصوص باشد. اعتقاد دارم اعزام به دورههای بین المللی به هیچ عنوان هزینه نیست و یک سرمایهگذاری محسوب میشود.
*زمانی بود که تور آذربایجان و کرمان برگزار میشد؛ اما چند سالی است که این تورها برگزار نمیشود. در صورتی که رئیس این فدراسیون شوید برای برگزاری این تورها برنامهای دارید؟
برگزاری تورهای دوچرخهسواری میتواند برای باشگاههای معتبری که در دوچرخهسواری ایران فعالیت میکنند ایجاد انگیزه کند. ضمن اینکه رقابت رکابزنان کشورمان با رکابزنان خارجی که در این تورها شرکت میکنند افزایش تواناییهای فنی آنها را به دنبال خواهد داشت. بُعد رسانهای این رقابتها هم در جذب اسپانسر بیشتر و همین طور علاقهمند کردن کودکان و نوجوانان به این رشته موثر خواهد بود و بر همین اساس باید با یک برنامه مدون این تورها احیا شوند.
*و صحبت پایانی.
مبنای کار من صداقت و شفافیت است. من در انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری وامدار کسی نیستم و به همین خاطر اگر ریاست فدراسیون را بر عهده گرفتم انتخابهایم بر اساس تخصص و تعهد خواهد بود نه چیز دیگری. امیدوارم در ناهیت هر اتفاقی که در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخهسواری رخ میدهد به سود این رشته باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/