آغاز مرحله مقدماتی کشوری کرسیهای آزاداندیشی در کرمانشاه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمانشاه، مرحله مقدماتی کشوری رقابت تیمهای دانشجویی در کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با موضوع «فیلترینگ ابزار سلبی است و عامل بازدارنده نیست» آغاز شد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در حاشیه این رقابت اظهار کرد: کرسیهای آزاداندیشی بستری مناسب برای گفتوگو و تضارب آرا در جامعه دانشگاهی و تمهید شرایط مناسب برای اظهارنظر دانشجویان و استادان از تأکیدات ویژه مقام معظم رهبری است.
سیدمهدی صفوی افزود: بهمنظور ارتقای فرهنگ گفتوگو و گسترش مباحثه مستدل، اخلاقی، منطقی و افزایش نشاط علمی در محیطهای دانشگاهی، تحقق منویات مقام معظم رهبری در ایجاد محیط سالم برای شکلگیری بحثهای تخصصی، نخستین رویداد ملی رقابت تیمهای دانشجویی در قالب کرسیهای آزاداندیشی از ششم تا بیست و پنجم اردیبهشت جاری به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دانشجویان واحدها و مراکز راهیافته به مرحله کشوری در حال برگزاری است.
وی تأکید کرد: در این مرحله ۶ تیم از استان کرمانشاه در دور رقابتهای استانی از استان کرمانشاه برگزیده و به مرحله مقدماتی سطح کشوری معرفی شدند و امروز در نخستین رقابت از این رویداد ملی در حوزه «علوم اجتماعی و تربیتی» با موضوع «فیلترینگ ابزار سلبی است و عامل بازدارنده نیست» دو تیم برگزیده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با عنوان گروه موافق و دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با عنوان گروه منتقد کرسی به رقابت پرداختند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه اضافه کرد: دو گروه موافق و منتقد درباره موضوع مورد رقابت به بحث و تبادلنظر پرداخته و درنهایت مباحث مطرحشده با حضور کارشناسان و متخصصان این رشته مورد داوری قرار گرفت و تیم موافق (کرمانشاه) با ۱۴.۳ در مقابل امتیاز ۱۱.۳ تیم منتقد (آذربایجان شرقی) برنده این رقابت شد.
وی درباره خلاصه دیدگاه گروه موافق (کرمانشاه) «فیلترینگ ابزار سلبی است و عامل بازدارنده نیست» یادآور شد: فیلترینگ ابزار سلبی حقوق اجتماعی و فرهنگی است و عامل بازدارنده نیست. همچنان که اگر کسی به زندان برده شود، در واقع حقوق اجتماعی او سلب شده است، پس اگر فیلترینگ اتفاق بیفتد، حقوقی از مردم سلب شده، بهعبارتی شاهکلید حل مشکلات بالابردن سواد رسانهای و آگاهیدادن به خانوادههاست و بهترین راهحل مشکل فضای مجازی، آموزش در مدارس و دانشگاهها، همچنین آموزش به خانواده و فرزندان حتی حاکمان کشورهاست.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
دانلود فایلانتهای پیام/