طلایی: رئیسی خواهد آمد/ جهانگیری: شهر نباید دست مافیا باشد
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در فاصله زمانی ۱۰ روزه باقی مانده به شروع ثبتنام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، چهره همیشه داوطلب این صحنه رقابت بار دیگر برای حضور در عرصه انتخابات به صورت رسمی اعلام آمادگی کرد. محسن رضایی میرقائد که از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ کمر برای پیروزی در این رقابت بسته، این بار با شعار «سرباز وطن» به میدان آمده است. البته او پیش از این اعلام کرده بود که برای ریاست جمهوری برنامههای اقتصادمحور دارد و بر همین اساس وعده داد که درصورت پیروزی «یک نفر هم بیکار نخواهد ماند.»
علاوه بر محسن رضایی سایر داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری نظیر سعید محمد نیز برای جلب نظر افکار عمومی از شعارهای انتخاباتی خود رونمایی کردند و برخی دیگر نظیر محسن رهامی نیز به سازوکار جبهه متبوع خود انتقاد کردند. این چهره اصلاحطلب در اعتراض به عملکرد نهاد اجماعساز از همفکران خود خواسته که از او به عنوان کاندیدای این نهاد استفاده نکنند.
مشروح اخبار انتخابات امروز ( شنبه، ۱۱ اردیبهشت) به شرح زیر است:
مهدی طائب، فرمانده قرارگاه راهبردی عمار در واکنش به فایل صوتی ظریف گفت: فتنه اکبر در راه است. مسئولان مراقب فتنه دشمن برای انتخابات ۱۴۰۰ باشند. دشمن طراحیهای عجیبی را برای کشور ترسیم کرده است. صحبتهای منتشرشده ظریف از عمق دلی بود که بیرون ریخت، او گفت حاج قاسم مانع این بود که تحریم را برداریم؛ با حرفهایش همه فتنه بیان شد.
ابطحی: کروبی بابت کاندیداتوری تاجزاده خوشحال است
محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات از خوشحالی مهدی کروبی بابت کاندیداتوری تاجزاده در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.
جهانگیری: رای بدهید تا شهر دست مافیا نباشد/ روحانی هیچوقت نگفته که اصلاحطلب است
اسحاق جهانگیری در کلاب هاوس گفت: باید در انتخابات شرکت کنیم تا شهر سقوط نکند و شهر را به مافیا واگذار نکنیم؛ رأی بدهید تا شهر دست شهروندان باشد نه دست مافیا. من به آقای روحانی پیشنهاد دادم بعد از انتخابات که معاون اول دیگری را انتخاب کنند و من را مشاور کنند، اما قبول نکردند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: روحانی هیچوقت نگفته که اصلاحطلب است، هیچوقت هم نگفته دولت اصلاحطلب تشکیل داده، همیشه گفته دولت فراجناحی تشکیل داده، اتفاقاً پستهای کلیدی در دست کسانی است که صبغۀ اصلاحطلبی دارند.
سعید محمد با اورانیوم ۹۳ درصد میآید
سعید محمد کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰، غنی سازی ۹۳ درصد را نیاز کشور برای استفاده صلح آمیز از انرژی هستهای عنوان کرده است.
شریتعمداری، گزینه اصلاحطلبان برای ریاست جمهوری
جهانبخش خانجانی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: محمد شریعتمداری یکی از گزینههای تأثیرگذار جریان اصلاحطلب و از وزرای کابینه روحانی است که در حوزههای شفافیت، جوانگرایی و رفاه اجتماعی فعالیتهای خوبی داشته است.
او افزود: اسحاق جهانگیری هم در هر حوزهای که فعالیت داشته تأثیرگذار بوده و یا آقای محسن هاشمی که اقبال عمومی هم نسبت وی وجود دارد و هم خودش نیز نیروی توانمندی است.
محسن رضایی به صورت رسمی اعلام کاندیداتوری کرد. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : بهعنوان سرباز وطن به صحنه انتخابات ورود میکنم. در برابر سراب دروغین دیپلماسی میایستم و جریان نفوذ را خنثی میکنم.
او خاطرنشان کرد: برای آبادانی ایران و مبارزه با فساد و نفوذ دولت ملی تشکیل میدهم.
طلایی: فشار افکار عمومی باعث نامزدی رئیسی خواهد شد
مرتضی طلایی، فعال سیاسی اصولگرا گفت: تحلیل من این است که به احتمال زیاد ایشان در صحنه با توجه به خواست عمومی جریانهای انقلاب و خواست عمومی آحاد مردم و خواست عمومی بسیاری از چهرهها و شخصیتهای انقلاب یک نوعی تکلیف بر ایشان وارد میشود و ایشان در برابر این تکلیف نهایتاً میپذیرند و پا به عرصه انتخابات می گذارند.
محسن هاشمی رفسنجانی در مورد گزینه مورد نظر حزب کارگزاران برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: آنچه در شورای مرکزی حزب کارگزاران به تصویب رسید، حضور در نهاد اجماعساز اصلاحطلبان بود، البته اعضای حزب بنده و ظریف را به عنوان یک گزینه مصوب کردند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی افزود: جهانگیری تصمیمی برای کاندیداتوری ندارند، شرایط اقتصادی سبب ریزش بدنه اجتماعی اصلاحطلبان شد.
با توجه به اظهارات محسن هاشمی و شرایط پیش آمده برای ظریف، احتمالا خود هاشمی گزینه نهایی این جریان خواهد بود.
علی مطهری: حجم فساد در کشور آنقدرها بالا نیست
علی مطهری با تأکید بر اینکه رجل سیاسی محسوب میشود، گفت: مصداق رجل سیاسی که قاعدتاً باید باشم. اگر من نباشم، نمیدانم چه کسی رجل سیاسی است. حالا ممکن است مثل آنچه برای مجلس یازدهم مطرح کردند، به خاطر اظهارنظرهایی که داشتهام، عدم التزام عملی به نظام را بگویند.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: حجم فساد در کشور آنقدرها بالا نیست و آنچه در رسانهها گفته میشود، کاملا منطبق بر واقع نیست. خیلی چیزها گفته میشود و بعدها معلوم میشود طور دیگری بوده است. خیلی جاها گفتند فساد بزرگی است و بعد میبینیم معوقات بانکی است.
او خاطرنشان کرد: از این موارد زیاد داریم که طرفین بهخاطر رقابتهای سیاسی گاهی یکدیگر را به فساد سیاسی متهم کردهاند.
انتهای پیام/۴۱۵۸/پ
انتهای پیام/