امکان پیگیری فرایند دریافت تسهیلات در سامانه توان آفرین
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، شهره ناصری در در مراسم رونمایی از سامانه جامع تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات (توان آفرین) که ظهر امروز به صورت برخط برگزار شد، اظهار کرد: افزایش سهولت دسترسی کاربران، ارزیابان و مصرف کنندگان به دادهها و شفافیت استفاده و فرایند دریافت تسهیلات از جمله مزیتهای سامانه توان آفرین نسبت به سامانه قبلی است.
وی افزود: وزارت ارتباطات در 1 سال گذشته 262 مورد تسهیلات به ارزش 122 میلیارد تومان را به فعالان حوزه فناوری اطلاعات پرداخت کرده است. بخش قابل توجهی از این تسهیلات باتوجه به سیاست اهرمی کردن منابع از طریق یکی از صندوقهای همکاری کننده با سازمان فناوری اطلاعات پرداخت شده است. در زمینه طرحهای کلان ملی نظیر تولید مودم، تولید تلفن همراه، تولید محتوا، پروژه ابر ایران و چند پروژه دیگر با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری میشود.
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران بیان کرد: سازمان فناوری اطلاعات دستهبندیهای خاصی برای اعطای تسهیلات در نظر گرفته و باتوجه به 17 دستورالعمل این تسهیلات پرداخت میشود. برخی از این دستهبندیها عبارتند از محتوای دیجیتال، اصناف، سرمایه در گردش و کسبوکارهای نوپا و غیرنوپا. این سازمان همواره به دنبال حمایتهای هوشمند و هدفمند است از همین رو تسهیلات نیز با چنین رویکردی در نظر گرفته میشود. یکی از نتایج اجرای این سیاست شکلگیری طرح بومواره بود.
ناصری عنوان کرد: در این طرح وزارت ارتباطات از شرکتهای بزرگ حوزه فناوری اطلاعات درخواست کرد تا سرویسهای خود را در سامانه توان آفرین ارئه دهند و در چنین خدماتی نیز به آنها از محل وجوه اداره شده تسهیلات پرداخت میشود. 16 درصد از تسهیلاتی که در 1 سال گذشته پرداخت شده مربوط به طرح بومواره است. تسهیلاتی نیز به صورت دورهای مانند وام حمایتی کرونا پرداخت شد. به طور متوسط در سال گذشته ماهانه 7 میلیارد تومان تسهیلات به کسبوکارهای حوزه فاوا پرداخت شده است. در ماههای پایانی سال 99 دستورالعملهایی به معاونت سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات ایران ابلاغ شد و در همین راستا مبلغ برخی از تسهیلات افزایش یافت.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/