تبیین جلوههای چهارگانه الطاف الهی/ خداوند بندگان خود را رسوا نمیکند
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام والمسلمین محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی به شرح دعای افتتاح در چهاردهمین روز ماه مبارک رمضان پرداخت.
وی عنوان کرد: در گفتار چهاردهم دعای افتتاح میخوانیم «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی لا یُهْتَکُ حِجَابُهُ، وَ لا یُغْلَقُ بَابُهُ، وَ لا یُرَدُّ سَائِلُهُ، وَ لا یُخَیَّبُ [یَخِیبُ] آمِلُهُ». «سپاس خدای را که پردهاش دریده نشود و در رحمتش بسته نشود و پُرسندهاش رد نشود و آرزومندش نومید نشود». مظاهر لطف خدا فراوان است. یکی دیگر از مظاهر لطف خدا این است که پردهدریهایی که خدا میتوانست انجام دهد و در صحنههای مختلف من را رسوا کند اما او پردهدری نکرد. در واقع شأن و جایگاه بنده خود را در نهایت کرامت و آقایی حفظ کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در لطف، فیض و رحمت خدای متعال هیچوقت بسته نیست. «یَا دَائِمَ الْفَضْلِ عَلَی الْبَرِیَّةِ یَا بَاسِطَ الْیَدَیْنِ بِالْعَطِیَّه» با دو دست رحمتش علیالدوام فیض و لطف را در حق ما نازل کرده است. نه تنها در بسته نیست که مرتب در دعاها میخوانیم که «أَنْتَ الَّذِی فَتَحْتَ لِعِبَادِکَ بَاباً إِلَی عَفْوِکَ». همچنین در دعای ماه رجب میخوانیم که اگر رغبت و تمایل از خودمان نشان دهیم و یک قدم جلو بیاییم، خداوند فرسخی به سوی ما خواهم آمد.
شریفانی ادامه داد: سومین مظهر لطف خدا «لا یردّ سائل» است. بارها سائلین سراغ ما میآیند و اصلاً جوابشان را نمیدهیم یا بعضی وقتها جواب را به بدترین شکل میدهیم. ولی در خدا هیچوقت سائل خود را رد و رها نمیکند. در واقع در روایاتمان داریم که هر دستی به سوی خدا بلند میشود، خدا اجابت میکند. ممکن است نقداً باشد یا اینکه ذخیره برای قیامت یا کفاره برای گذشته باشد. ولی به هر حال خدا جواب میدهد.
وی خاطرنشان کرد: چهارمین مظهر لطف خدای متعال این است کخ آرزومند او نومید نمیشود. اگر امید به خدا ببندیم هیچوقت امید ما را به ناامیدی تبدیل نمیکند. او فرموده است از رحمت من نا امید نشوید. اگر از روح و رحمت الهی نا امید بشوید، این نشان کفر شماست نه نشان ایمان. ما هیچوقت نباید از رحمت خدا مأیوس شویم. در واقع این جلوههای چهارگانه الطاف الهی مستحق حمد و ثنای مکرر است.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/