دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 ارديبهشت 1400 - 09:59
حجت‌الاسلام‌ تقوی در گفت‌وگو با آنا:

فضای مجازی، ابزار حاکمیتی است/ نباید از شکل‌گیری مباحث انتخاباتی بهراسیم

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: طراحان فضای مجازی اذعان دارند که طراحی این فضا را برای حاکمیت کردن بر مردم و حتی دولت‌ها در جهان انجام داده‌اند.
کد خبر : 576873
حجت‌السلام تقوی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تقوی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تمهیدات نهاد رهبری جهت مدیریت فضای دانشگاه‌ها در ایام انتخابات و جلوگیری از فعالیت‌های جناحی گفت: با توجه به ادامه یافتن شیوع کرونا به احتمال زیاد امسال امکان فعالیت حضوری در دانشگاه‌ها را نداشته باشیم، به طور قطع محدودیت‌هایی در برگزاری برنامه‌های انتخاباتی خواهیم داشت و اغلب فعالیت‌ها در فضای مجازی تمرکز می‌یابد.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین تقوی ادامه داد: فضای مجازی در عین اینکه فضای خوبی برای فعالیت است اما دارای نوعی افسارگسیختگی هم هست و فضایی نیست که بتوانیم آن را محدود کنیم یا در سیطره خود داشته باشیم. طراحان این فضا هم به طور صریح اذعان دارند که طراحی این فضا را برای حاکمیت کردن بر مردم و حتی دولت‌ها در جهان انجام داده‌اند، و اهداف حاکمیتی جزء اهداف بلند مدت آنها است و به راحتی نمی‌تواینم برای مدیریت فضای مجازی ممیزی در نظر بگیریم اما می‌توانیم جبهه فعالان انقلابی و تاثیرگذار را در فضای مجازی تقویت کنیم.


معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: یک وظیفه ما در فضای مجازی ترغیب مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات است و از برخوردهای منطقی در برابر مطالبات و سوالات مردم پرهیز نداشته باشیم و سعی کنیم محیط را برای تضارب آراء و گفتگو و مباحثه باز بگذاریم چرا که از رونق گفت‌وگو و مباحثه است که گفتمان شکل می‌گیرد و مردم خود را در سرنوشت کشور صاحب رای و مسئول می‌یابند.


وی افزود: همه تفکرها، جناح‌ها و گروه‌ها در انتخابات باید در کنار همدیگر یک رقابت سالم را رقم بزنند و دانشجویان به عنوان موذن جامعه نیز در حفظ اخلاق انتخاباتی یاری‌رسان و بازوی مسئولان باشند.


انتهای پیام/۴۱۰۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب