دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حریرچی:

محدودیت‌های بیشتری برای تهران اعمال می‌شود

معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: ستاد کرونای استان تهران برای تهران محدودیت‌های بیشتری را خواستار شده است.
کد خبر : 572874
ایرج حریرچی

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا،  ایرج حریرچی در ارتباط تصویری با استودیوی خبر ۲۱ دوشنبه شب شبکه یک سیما افزود: سفر با خودرو غیربومی به شهرهای قرمز و خروج خودرو بومی از شهرهای قرمز ممنوع هست.


وی با اشاره به اینکه در شهرهای قرمز کارکنان در مشاغل ضروری تا یک دوم امکان حضور دارند ادامه داد: در مشاغل غیرضروری هم فقط یک‌سوم کارکنان امکان حضور خواهند داشت.


حریرچی گفت: هرگونه تجمع بیش از ۱۵ نفر برای جلسات غیرقانونی است.


معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: ستاد کرونای استان تهران برای تهران محدودیت‌های بیشتری را خواستار شده است.


وی درباره تغییر رنگ‌بندی شهرها هم گفت: حضور ویروس جهش‌یافته و سرعت افزایش ابتلا در شهر و همچنین میزان تست مثبت که در آن شهرستان انجام می‌شود از جمله این عوامل هست که تمام این شرایط پیشگوی شرایط در آینده هستند.


او افزود: زمانی که رنگ‌بندی‌ها را فقط بر مبنای بستری انجام می‌دهیم فاز سرپایی بیماری گذشته و به نیمه دوم درگیری ایپدمی در آن شهرستان رسیدیم.


حریرچی درباره احتمال تعطیلی ۱۰ روزه تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران محدودیت‌ها و تعطیلی مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ اعمال می‌شود.


وی با اشاره به اینکه درخواست فعالیت مشاغل گروه یک در تهران را داده‌ایم افزود: درخواست شده بقیه مشاغل در تعطیلی کامل باشند و حتماً تصمیمی که مطابق با خرد جمعی و به نفع عموم مردم باشد در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب خواهد شد.


معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه واکسن‌های وارداتی بلافاصله در چرخه توزیع قرار گرفتند و ۴ فاز برای واکسیناسیون در نظر گرفتیم گفت: فاز اول برای کارکنان خط اول ارائه خدمت به بیماران کووید ۱۹ که در معرض خطر بالای ابتلا و انتقال هستند هست و همچنین افراد با ریسک بالای بستری و مرگ به دلیل کروناا شامل سالمندان نگهداری شده در مراکز سالمندان، معلولان جسمی و حرکتی در مراکز نگهداری، جانبازان مستقر در مراکز نگهداری و جانبازان بالای ۵۰ درصد شیمیایی و پرسنل این مراکز می‌باشند.


وی افزود: فاز اول شامل ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است.


حریرچی ادامه داد: مرحله دوم شامل افراد مسن که به ترتیب از ۸۰ سال به بالا شروع و به‌صورت ۵ سال ۵ سال تا بالای ۶۵ سال را تحت پوشش قرار می‌دهد و همچنین افرادی که با بیماری و شرایط زمینه‌ای پرریسک هستند که بر اساس آنالیز ریسک، افراد ۱۶ تا ۶۴ سال واکسینه خواهند شد.


معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه فاز سوم واکسیناسیون شامل ۳ گروه هست گفت: گروه اول افراد ساکن در مراکز جمعی مانند سربازخانه‌ها، زندان‌ها و کمپ‌های مهاجرین قانونی، کودکانی که در مراکز جمعی نگهداری می‌شوند و گروه دوم سایر پرسنل ارائه خدمات ضروری برای جامعه مانند نیروی انتظامی، کارکنان بانک‌ها، معلمان و غیره و گروه سوم افراد ۵۵ تا ۶۴ سال هستند که فاز سوم حدود ۱۲ تا ۱۳ میلیون نفر هستند.


وی افزود: فاز چهارم واکسیناسیون شامل همه افراد جامعه است که بدون بیماری زمینه‌ای زیر ۵۵ سال سن دارند و این افراد بر اساس اولویت سنی به ترتیب و مبتنی بر تولید واکسن داخلی انجام می‌شود.


حریرچی ادامه داد: در حال حاضر در فاز اول واکسیناسیون هستیم که گروهی از کارکنان خط اول ارائه خدمات به بیماران کووید ۱۹ و تعدادی با ریسک بسیار بالای بستری و مرگ که غسال‌های فعال در آرامستان ها و تعدادی از پاکبان هایی که در معرض زباله‌های بیمارستانی و عفونی هستند واکسینه شدند ولی هنوز فاز اول به اتمام نرسیده است.


وی تصریح کرد: تاکنون ۵۹۰ هزار دوز واکسن توزیع رسمی و تزریق شده است و با واکسن‌های وارداتی که طی دیروز و امروز وارد کشور شده تعداد بیشتری که عمدتاً کارکنان خط اول ارائه خدمت به بیماران هستند تحت پوشش قرار خواهند گرفت.


معاون کل وزارت بهداشت گفت: بیشتر افراد واکسینه شده تاکنون دوز اول را دریافت و حدود چند هزار نفری هم دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب