دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آذر 1394 - 15:52
یک عضو هیأت علمی دانشگاه:

رشد انسان بدون معنویت و هوش معنوی غیرممکن است

یک عضو هیأت علمی دانشگاه درباره پیامدهای معنوی قرآن کریم برای سلامت روح و روان مطالبی بیان کرد و گفت: رشد و تعالی انسان در عصر حاضر بدون معنویت و هوش معنوی غیرممکن است.
کد خبر : 57190

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر اصغر نوروزی در کارگاه سلامت معنوی از منظر قرآن کریم که با همت دفتر هم اندیشی اساتید واحد قائم‌شهر و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مازندران در سالن اجتماعات ساختمان ولایت واحد قائم‌شهر برگزار شد، بروز آسیب‌های اجتماعی حاضر در کشور را حاصل بی‌توجهی به معنویت و هوش معنوی دانست و گفت: سبک زندگی و کیفیت زندگی ما فاقد معنویت شده است.


مدرس کارگاه تعریف معنویت را دلیل بودن خویش در هر جهت پیدا کردن و سپاسگزار بودن عنوان کرد و افزود: آرامش و رشد هر جامعه و هر فردی مبتنی بر معنویت استوار است.


وی تصریح کرد: اندیشه‌های ناب مولوی که برگرفته از قران کریم می‌باشد می‌تواند در حوزه معنویت راه گشای حقیقی بر استرس‌ها و مشکلات فکری باشد.


این مدرس دانشگاه یادآور شد: در حوزه معنویت روان‌شناسان پژوهش‌ها و پیگیری‌های فراوانی انجام دادند که پیوسته براین باورند که انسان عصر حاضر بدون معنویت و هوش معنوی نمی‌تواند در سازگاری با رنج‌ها و در راه خویش موفق عمل کند.


نوروزی: در حوزه معنویت روان‌شناسان پژوهش‌ها و پیگیری‌های فراوانی انجام دادند که پیوسته براین باورند که انسان عصر حاضر بدون معنویت و هوش معنوی نمی‌تواند در سازگاری با رنج‌ها و در راه خویش موفق عمل کند

این روانشناس از استادان خواست تا با ذهنی آگاه و متفکرانه در این حوزه به جوانان و دانشجویان بپردازند و در تحلیل و تفسیر دو سویه در تبادل نظر همکاری و مشارکت داشته و در ‌‌نهایت به پاسخی منطقی و خردمندانه دست پیدا کنند.


معاون دانشجویی و فرهنگی واحد قائم‌شهر هم با تبریک حلول ماه ربیع الاول درباره قرآن و کاربرد آن در زندگی و تأثیراتش بر روح‌وروان انسان نکاتی را بیان کرد.


مهدی فلاح گفت: با توجه به آیات نورانی قرآن کریم که تمامی سوالات بشریت در آن پاسخ داده شده است ولی متأسفانه این کتاب مقدس مورد بی‌مهری و بی‌توجهی خانواده‌ها قرار گرفته است.


فلاح اظهار کرد: تمامی گرفتاریهای موجود در زندگی ما انسان‌ها نشأت گرفته از این بی‌توجی‌ها است.


وی با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری درباره جایگاه و آموزش قرآن کریم در زندگی گفت: امیدواریم روز به روز شاهد گرایش واقعی و با اصالت عموم مردم به قرآن کریم و جایگاه ویژه‌اش در زندگی‌ها باشیم.


سپس مدرس دیگر کارگاه با استفاده از آیات و روایات در مورد اهمیت و سلامت بهداشت روانی و معنوی در اسلام نکاتی را بیان کرد.


حجت‌الاسلام غفاری با بیان این نکته که دین مبین اسلام یک دین کامل و جامعی است و قرار است بر بقیه ادیان پیروز شود گفت: انسان‌ها باید در تمامی مراحل زندگی اعم از جسمی، روحی، فردی و اجتماعی خود را با آیات الهی و روایات معصومین تطبیق دهند و از آنها به عنوان الگو و اسوه استفاده کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب